Antena Meniu Search
x

"Tată, lasă-mă să mor". Un tânăr „frumos, amabil și grijuliu” a murit la 28 de ani, în brațele părintelui său, după ce a luat o supradoză, în Anglia

Nu a mai putut să lupte cu demonii interiori, iar asta l-a costat într-un final viața, la doar 28 de ani. Brett Jones, un tânăr descris ca fiind „frumos, amabil și grijuliu” a murit în brațele tatălui său, după ce a luat o supradoză.

de Monica Palade

la 19.12.2022, 20:58

Tânărul și-a trezit tatăl la primele ore ale zilei de 15 iulie și i-a spus: „Am făcut o prostie”. Băiatul a murit o zi mai târziu, după ce medicii s-au chinuit în zadar să îl salvez, după supradoză. Și-a privit părintele, care se afla lângă el, și i-a spus doar atât: „Tată, lasă-mă să mor”.

„Tată, lasă-mă să mor”

Brett Jones ducea de mult timp o luptă cu sănătatea mintală. În cadrul unor audieri, de luni 19 decembrie, la Bolton Coroners Court, legistul Peter Sigi a povestit cum Brett, care locuia la acea vreme cu tatăl său, Richard Jones, în Worsley, și-a trezit tatăl la primele ore ale zilei de 15 iulie. și i-a spus: „Am făcut o prostie”. După care i-a spus tatălui său că a luat pastile, scrie Manchester Evening News.

Instanța l-a audiat pe Jones, care a mărturisit că a chemat o ambulanță și Brett a fost dus la spitalul Royal Bolton. Tatăl său nu a putut merge atunci cu el, din cauza restricțiilor Covid, dar când a sunat la spital pentru a afla ce se întâmplă, i s-a spus să meargă acolo cât mai curând posibil.

Asistenta medicală Lauren Gleeson a spus în timpul audierilor că Brett, care a ajuns la spital la 7:39 dimineața, a suferit o serie de convulsii la sosire înainte de a intra în stop cardiac și că încercările de a-l ține în viață au eșuat. Brett a murit la scurt timp, înconjurat de familie.

Tatăl lui Brett a spus instanței că fiul lui i-a spus la un moment dat: „Tată, lasă-mă să mor”. În instanță s-a spus că Brett a avut un istoric de probleme de sănătate mintală și, în octombrie 2021, a fost trimis de propriul său medic de familie către echipa de sănătate mintală din Greater Manchester, din cauza anxietății și a ideilor sinucigașe. Tânărul suferea de probleme de sănătate mintală încă din adolescență. Toxicologul Julie Evans a raportat că a găsit urme de cocaină și alcool în corpul lui Brett, împreună cu un amestec de medicamente prescrise.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » "Tată, lasă-mă să mor". Un tânăr „frumos, amabil și grijuliu” a murit la 28 de ani, în brațele părintelui său, după ce a luat o supradoză, în Anglia