Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Tata nu va mai veni". Povestea sfâşietoare a unei tinere rămasă singură cu doi copii. Soţul ei a murit într-un accident de motocicletă, în Anglia

O tânără de 28 de ani, din Marea Britanie a rămas văduvă, cu doi copii, după ce soţul ei a fost ucis într-un tragic accident de motocicletă.

de Redactia Observator

la 15.11.2021, 12:09

Amy Emanuel a povestit despre momentul în care şi-a luat rămas bun de la soţul ei Michael Maxwell, înainte ca acesta să plece din casă în ceea ce avea să fie ultima cursă cu motocicleta. 

Ea a spus că tragedia a schimbat completu sensul tuturor membrilor din familie şi îi avertizează pe ceilalţi cât de mult se pot schimb lucrurile după un astfel de accident, scrie The Sun.

"Când am aflat despre un accident în care a fost implicată o motocicletă, l-am sunat imediat pentru că am simţit că e vorba despre el. Nu am vrut să cred că acestu lucru poate fi adevărat şi este greu de explicat ce am simţit în cele momente. Simţeam că s-a întâmplat ceva, inima mea era goală. Încă nu vreau să cred că este adevărat, era tânăr şi tocmai începusem o viaţă de familie., a povestit tânăra.

Tragedia care a schimbat soarta unei familii

Pe acelaşi subiect

Michael a decis să-şi ducă iubita la serviciu, iar la întoarcere a fost lovit în plin de un microbuz condus de 56 de ani, despre care anchetatorii spun că ar fi condus sub influenţa drogurilor. Tânăra povesteşte că vestea morţii soţului ei, le-a devastat pe cele două fiice, care sunt nevoite acum să crească fără tată. "Sunt atât de recunoscătoare că ne-a dat doi copii frumoşi care vor purta pentru totdeauna numele lui", a spus femeia.

Cel mai greu moment pentru tânăra rămasă văduvă a fost acela în care a trebuit să le explice celor două fiice că tatăl lor nu se va mai întoarce vreodată. "Ayla a vrut să-şi vadă tatăl, iar eu a trebuit să îi explic că nu se va mai întorce acasă, ceea ce a fost cel mai greu lucru pe care l-am avut de făut în viaţa mea. Ea ştie că tatîl ei o iubeşte foarte mult şi îşi doreşte să poată fi aici. Ştie că o veghează de sus în fiecare zi", a adăugat Amy.

Amy a transmis un mesaj de mulţumire tuturor prietenilor şi membrilor familiei care i-au sprijinit după acest moment tragic. A fost lansată o pagină pentru donaţii, iar cu banii strânşi, mama şi cele două fete vor porni într-un maraton pe muntele Pen Y Fan. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » "Tata nu va mai veni". Povestea sfâşietoare a unei tinere rămasă singură cu doi copii. Soţul ei a murit într-un accident de motocicletă, în Anglia