Antena Meniu Search
x

Foto "Te voi iubi etern, frăţiorul meu. Raiul nu te-a mai putut aştepta". Bărbat lovit mortal cu maşina de propria iubită. Femeia din SUA l-ar fi ucis intenţionat

O femeie în vârstă de 38 de ani este acuzată că l-a lovit intenţionat cu maşina pe iubitul său, care a murit în urma accidentului. Bărbatul, decedat la 40 de ani, ar fi căzut victimă partenerei cu antecedente de violenţă domestică. Familia lui se declară îndurerată. "Este cea mai tristă zi din viaţa mea", a mărturisit sora acestuia.

de Redactia Observator

la 28.08.2022, 17:47

La 38 de ani, Udele Burno, o femeie din Maryland, Statele Unite, se confruntă cu acuzaţii grave. Şi-ar fi lovit intenţionat cu maşina iubitul, pe care l-ar fi doborât la pământ şi ucis cu sânge rece. Bărbatul de 40 de ani, pe nume Shamatto Clarke, a fost declarat decedat la faţa locului de echipajele de intervenţie neputincioase.

Familia bărbatului ucis e zdrobită de durere

Potrivit Mirror, incidentul teribil s-a petrecut în data de 20 august, în jurul orei locale 20:45, la mică distanţă de Washington DC. Poliţiştii au fost alertaţi mai târziu, de o persoană care a semnalat că cineva este "prins sub o maşină". Femeia a fost reţinută şi se află, acum, în mâinile oamenilor legii. Conform Crimeonline.com, Udele Burno avea antecedente de violenţă domestică încă din 2005.

Bărbatul care, potrivit informaţiilor de pe pagina lui de Facebook, este de origine jamaicană, lucra în Ministerul american al Apărării. Informaţiile au fost obţinute tot pe baza conturilor sale de social media, scrie tabloibul citat. Familia lui e îndurerată şi plânge moartea sa timpurie. "Este cea mai tristă zi din viaţa mea. Te voi iubi etern, frăţiorul meu. Raiul nu te-a mai putut aştepta", a scris pe Facebook sora acestuia, Fiona Garcia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » "Te voi iubi etern, frăţiorul meu. Raiul nu te-a mai putut aştepta". Bărbat lovit mortal cu maşina de propria iubită. Femeia din SUA l-ar fi ucis intenţionat