Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Țipa pentru copiii săi" Doi fraţi de trei şi cinci ani, morţi într-un incendiu cumplit, care le-a mistuit casa din Anglia. Mama lor este însărcinată

Un incendiu devastator care a cuprins casa unei familii din Preston, Marea Britanie a curmat vieţile a doi fraţi de trei, respectiv cinci ani, care au rămas prinşi în mijlocul infernului.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 14.04.2022, 16:34

Cei doi copii au rămas prinși înăuntru, în timpul incendiului care le-a devastat casa. Imediat cum pompierii au reuşit să îi evacueze, cei doi au fost transportaţi de urgenţă la spital, acolo unde medicii au luptat zile întregi pentru a-i ţine în viaţă. Din nefericire, în dimineaţa zilei de marţi, cei doi fraţi au fost declaraţi decedaţi. 

Mama celor doi a fost şi ea prinsă în mijlocul flăcărilor şi a suferit răni, dar din fericire viaţa ei nu a fost pusă în pericol, scrie The Sun.

Mama s-a salvat în ultimul moment

Doi dintre vecinii familiei au povestit cum au intrat în flăcări pentru a-i salva pe cei trei rămaşi captivi. "Eram în stradă şi am încercat să iau copiii. Mama a încercat să mi-i dea, dar nu a reuşit. Apoi ea a ieşit . Mi-a spus că e însărcinată, aşa că m-am grăbit să îi dau nişte apă", a povestit Demi-Lee, unul dintre vecini.

Martorii spun că în momentul în care au fost scoşi de pompieri din apartament, cei doi copii erau acoperiţi complet de funingine. Tatăl lor a fost anunţat imediat despre nenorocire, iar când a ajuns acasă a văzut cum medicii încercau să îi resusciteze pe micuţi în stradă. „Țipa pentru copiii săi. Emoția din vocea lui a fost doar sfâșietoare. A fost cel mai îngrozitor lucru pe care l-am văzut.”, a spus vecinul amiliei.

Un tânăr de 24 de ani a fost arestat sub suspiciunea de incendiere cu intenția de a pune viața în pericol. A fost eliberat pe cauțiune, iar ulterior eliberat fără alte măsuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » "Țipa pentru copiii săi" Doi fraţi de trei şi cinci ani, morţi într-un incendiu cumplit, care le-a mistuit casa din Anglia. Mama lor este însărcinată