Antena Meniu Search
x

TIR scăpat de sub control după ce șoferul a leșinat la volan, pe un drum din Italia. Un polițist a evitat o posibilă tragedie

Imagini de infarct pe un drum din Italia, după ce șoferul unui TIR a leșinat la volan în timp ce conducea camionul. Autotrenul a rulat haotic, însă intervenția curajoasă a unui polițist a salvat situația și a dus la evitarea unei adevărate tragedii.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 13.04.2022, 14:34

TIR scăpat de sub control după ce șoferul a leșinat la volan, pe un drum din Italia. Un polițist evitat producerea unei tragedii
TIR scăpat de sub control după ce șoferul a leșinat la volan, pe un drum din Italia. Un polițist evitat producerea unei tragedii - Arhiva / imagine ilustrativă

Scenele au avut loc pe drumul statal 379 între Bari și Lecce, la câțiva kilometri de nodul Brindisi, scrie La Repubblica. Un agent al postului de Poliție Ostuni a intrat în cabina unui TIR în mers, care se deplasa în zig-zag, și l-a salvat pe șoferul care leșinase la volan: a luat piciorul camionagiului de pe pedala de accelerație și a oprit autotrenul. 

Agenții și-au dat seama că ceva nu este în regulă, după ce au văzut resturi pe carosabil și mersul haotic al TIR-ului. Au înțeles că ar putea să se întâmple o tragedie și au decis să acționeze. 

Șoferul de TIR a fost readus la viață de medici

Polițiștii au reușit, cu dificultate, să ajungă la camion și, asemenea unor scene dintr-un film James Bond, unul dintre agenți a deschis ușa și a pătruns în cabină, găsindu-l pe șofer inconștient. I-a luat piciorul de pe accelerație și a oprit vehiculul.

La fața locului au ajuns în scurt timp și primele echipaje de prim-ajutor, care, din fericire, l-au readus la viață pe șofer prin manevre de resuscitare.

Ulterior, bărbatul a fost transportat cu amblanța la spitalul din Brindisi. Intervenția la timp a polițiștilor a dus la evitarea unor posibile accidente rutiere ce puteau avea urmări grave, mai scriu jurnaliștii italieni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » TIR scăpat de sub control după ce șoferul a leșinat la volan, pe un drum din Italia. Un polițist a evitat o posibilă tragedie