Antena Meniu Search
x

Video Torturat de părinţi pe când era bebeluş, Tony Hudgell îşi va împlini acum marele vis. Donaţii de 2 milioane de euro în timp record, pentru micul erou

Drumul spre casa lui Moş Crăciun din Laponia pare anevoios, însă cu puţin ajutor, orice dorinţă devine realitate. Tony Hudgell, copilul care a uimit o lume întreagă cu perseverenţa sa, în ciuda problemelor locomotorii, ajunge anul acesta la marea întâlnire cu Moşul. Totul a fost posibil cu ajutor din partea comunităţii din care micuţul face parte.

de Redactia Observator

la 09.12.2022, 15:01

Vezi și

Peste 2 milioane de euro s-au strâns în timp record pentru visul lui Tony de a-l întâlni pe Moş Crăciun în Laponia. Cu emoţii şi nerăbdare, micuţul în vârstă de 8 ani a fost printre primii pasageri de pe aeroportul Gatwick din Londra. Aventura care îl aşteaptă pe Tony va fi de neuitat. Se va întâlni cu spiriduşii, va întâlni renii şi câinii husky şi va cutreiera pădurile acoperite cu un strat gros de zăpadă pentru a-l găsi pe însuşi Moș Crăciun.

A fost torturat de părinţi, până aproape de moarte. Medicii i-au amputat ambele picioare

Povestea de viaţă a lui Tony este una înfiorătoare: avea doar 41 de zile când a fost bătut de părinţii săi atât de tare, încât medicii au fost nevoiţi să îi amputeze ambele picioare. "Are coastele deformate, îi lipseşte şoldul stâng, aşa că va avea nevoie de proteze de-a lungul vieţii, nu poate fi reconstruit. Lista este nesfârşită", povesteşte Paula Hodgell, mama adoptivă a lui Tony. În 2018, părinţii copilului au fost condamnaţi la 10 ani de închisoare. "Ar trebui să primească închisoare pe viaţă", crede Tony Hudgell.

Copilul a fost numit un adevărat erou de prinţul William şi prinţesa de Wales. Tony şi-a propus să strângă peste 500 de euro pentru spitalul care l-a ajutat să se recupereze, mergând 10 kilometri în 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » Torturat de părinţi pe când era bebeluş, Tony Hudgell îşi va împlini acum marele vis. Donaţii de 2 milioane de euro în timp record, pentru micul erou