Antena Meniu Search
x

Galerie foto Torturat de părinți până aproape de moarte, un băiețel a reușit să schimbe legea în Marea Britanie: "Am plâns în hohote când l-am întâlnit prima dată"

Tony Hudgell avea doar 41 de zile când a fost adus la Spitalul de Copii Evelina din Londra, cu multiple fracturi la brațe și picioare. Avea articulațiile dislocate și răni pe tot corpul.  Micuțul fusese torturat până aproape de moarte chiar de părinții lui. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 03.12.2021, 12:33

Băiețelul nu împlinise nici 2 luni de la naștere când a suferit abuzurile îngrozitoare din partea părinților săi naturali. Jody (24 de ani) și Tony S. (47 de ani) și-au atacat fiul când avea doar 41 de zile și l-au lăsat să agonizeze timp de 10 zile, scrie Bild

Tony avea multiple fracturi, insuficiență de organe și septicemie când l-au dus la spital și a fost în pericol de moarte timp de 3 luni. Dar micul luptător a supraviețuit. Iar acum, când a împlinit 7 anișori, băiețelul a reușit să schimbe legea în Marea Britanie.

Profimedia

"Am plâns în hohote când l-am întâlnit prima dată. Dar în câteva ore am știut că nu îl voi părăsi niciodată"

Pe acelaşi subiect

"Tony a intrat în viața noastră când avea patru luni", a scris Paula Hudgell, mama adoptivă a lui Tony, pe pagina de donații a copilului, unde a strâns bani pentru spitalul de copii care l-a salvat.

Paula, soțul ei Mark și cei șapte copii biologici ai lor, locuiesc în Kings Hill, comitatul englez Kent. În 2016, l-au adoptat pe Tony, primindu-l în familia lor cu multă dragoste.

Tony, alături de părinții adoptivi

Profimedia

"Nu am putea fi mai mândri să-l numim fiul nostru", spune Paula pe site-ul Justgiving.

Mutilat de propriii părinți

Din cauza rănilor îngrozitoare suferite în urma atacului înfiorător, lui Tony medicii au trebuit să-i se amputeze ambele picioare. Avea doar 2 anișori. În plus, copilul nu aude cu urechea urechea dreaptă și se poate deplasa doar cu ajutorul cârjelor sau a scaunului cu rotile.

Cu toate acestea, Tony este astăzi un copil fericit.

Anul trecut, pentru a sprijini Spitalul de copii Evelina din Londra, Tony a mers 10 kilometri cu proteze și cârje. S-au strâns din donații 1,7 milioane de euro.

A fost doar începutul, pentru că a urmat o a doua campanie de strângere de fonduri, pentru renovarea casei. Băiatul are nevoie de un pat special, o baie special adaptată, un lift. Pentru el este nevoie și de ajutor special în școală. Pentru asta, familia ar avea nevoie de aproximativ 220.000 de euro, iar acest obiectiv aproape a fost atins: până în prezent, au intrat au fost strânși în jur de 185.000 de euro împreună.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a putut micuțul Tony să facă asta? A mers de unul singur, fără bastoane sau alte elemente de sprijin, o performanță cu adevărat impresionantă. A făcut 100 de pași fără ajutorul nimănui. Iar sursa lui de inspirație a fost căpitanul Tom Moore, veteranul care, la 100 de ani, a strâns peste 37 de milioane de lire pentru sistemul britanic de sănătate, printr-o plimbare simbolică în grădină.

Legea Tony

Părinții naturali ai lui Tony, Jody și Tony S., au fost condamnați la zece ani de închisoare pentru torturarea fiului lor în 2018. Cu toate acestea, datorită comportamentului bun pe care l/au avut în penitenciar, ar putea fi eliberați în septembrie 2022.

Părinții biologici ai băiețelului

Kent Police

Un gând de nesuportat pentru Paula Hudgell. Astfel că a început o campanie pentru schimbarea legii: "Zece ani este prea puțin pentru o crimă atât de teribilă. Am vrut ca pedeapsa pentru cei care maltrateazî copii să fie crescută la 14 ani".

Și, cu ajutorul lui deputatului Tom Tugendhat, a reușit modificarea legii.

Marți, micul Tony s-a întâlnit cu ministrul Justiției, Dominic Raab. El a confirmat noua lege, aflată acum în dezbatere, în Camera Comunelor, și care va fi adoptată în curând.

"Este pentru Tony și pentru toți bebelușii și copiii care au suferit și și-au pierdut viața din cauza agresorilor", mai spune Paula.

Legea lui Tony va crește pedepsele maxime pentru infracțiuni multiple de cruzime împotriva copiilor.

Pedeapsa maximă cu închisoarea pentru cei care provoacă sau permit moartea unui copil va crește de la 14 ani la închisoare pe viață, potrivit BBC News. De asemenea, pedepsele vor crește de la 10 la 14 ani pentru persoanele care provoacă vătămări grave copiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Torturat de părinți până aproape de moarte, un băiețel a reușit să schimbe legea în Marea Britanie: "Am plâns în hohote când l-am întâlnit prima dată"