Antena Meniu Search
x

Video Tragedie filmată în Spania, un antrenor de fitness moare încercând să salveze o prietenă de la înec. Soția a înregistrat cu telefonul nenorocirea

O înregistrare video tulburătoare surprinde momentul în care un antrenor de fitness rus încearcă să salveze o prietenă care sărise în apele agitate ale mării, dar moare sub privirile îngrozite ale soției, care a filmat tragicul incident. Nenorocirea a avut loc pe litoralul din Costa Blanca, în Spania. 

De Veronica Micu la 28.09.2021, 11:26

Danila Gagarin, în vârstă de 30 de ani, a fost filmat de soția lui, Daria, încercând să o salveze pe amica lor finlandeză Emma Mönkkönen. Nesocotind furtuna care se iscase în mare, tânăra de 24 de ani, de asemenea, instructor de fitness, a sărit de pe o stâncă în în apele învolburate, iar valurile puternice au început să o lovească de stânci.

Văzând că amica lui finlandeză este în pericol să se înece, Danila a sărit în apă să o salveze. Tânărul a ajuns la fată și, împreună reușiseră să se urce pe o piatră când, în secunda următoare, un val i-a lovit cu putere. Sub țipetele disperate ale soției lui Danila, care era pe mal și filma scena cu telefonul mobil, cei doi au fost înghițiți de apă și nu au mai reușit să iasă la suprafață.

Imaginile dramatice, cu puternic impact emoțional, au fost publicate de rețelele de socializare.

Cei doi au fost la un pas de a se salva când au urcat pe o stâncă

EAST2WEST

Pe acelaşi subiect

Potrivit 5-tv.ru, trupurile lor neînsuflețite au fost găsite de salvatori câteva zile mai târziu.

Tragedia a avut loc în 23 septembrie, în golful La Zorra din Torrevieja, provincia Alicante.

Tânărul Danila va fi incinerat, iar o parte din cenușă va fi împrăștiată pe mare

Elena Gagarin, mama lui Danila, a declarat că fiul și soția lui locuiau în Torrevieja, tânărul fiind instructor de fitness. Potrivit acesteia, Danila va fi incinerat, ceremonia fiind programată pentru 30 septembrie. Mama tânărului intenționează să ia o parte din cenușa fiului ei acasă - în Rusia, iar o parte să o împrăștie pe mare, care a i-a luat viața fiului ei.

Danila Gagarin avea 30 de ani

Facebook

Danila Gagarin era nepotul unui celebru politolog rus

Publicația ural.kp.ru scrie că Danila era nepotul unui celebru politolog rus, Anatoli Gagarin. Acesta din urmă a postat pe Facebook, în urma tragediei, un emoțioannt mesaj de condoleanțe: "Este foarte greu să mă împac cu gândul că nepotul meu Danila nu mai există...A murit ca un erou. Este în Împărăția cerurilor. Nu există cuvinte...", a scris politologul pe rețeaua de socializare.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Tragedie filmată în Spania, un antrenor de fitness moare încercând să salveze o prietenă de la înec. Soția a înregistrat cu telefonul nenorocirea