Antena Meniu Search
x

Tragedie transmisă live pe internet. O tânără de 24 de ani s-a filmat în timp ce îşi dădea ultima suflare în piscina unui motel din Canada

Tragedie la un motel din Canada. O tânără asistentă din Kenya şi-a găsit sfârşitul, după ce s-a înecat în piscină. Toată întâmplarea a fost filmată, pentru că în acel moment femeia transmitea live pe Facebook.

de Redactia Observator

la 24.08.2022, 12:54

O tânără de 24 de ani s-a filmat în timp ce îşi dădea ultima suflare în piscina unui motel din Canada
O tânără de 24 de ani s-a filmat în timp ce îşi dădea ultima suflare în piscina unui motel din Canada - Captura Video Facebook

Hellen Wendy Nyabuto, în vârstă de 24 de ani, a putut fi văzută, joi seară, în direct pe Facebook, în timp ce se scufunda în piscina de la motelul Key din Chastworth, Ontario, unde era cazată, scrie Daily Mail. Pe imagini se observă cum femeia se luptă încercând să se salveze, însă în zadar.

Tânăra, care activa în domeniul sănătății, locuia la Toronto. A vrut să împărtăşească momentul cu prietenii de pe reţeaua de socializare şi a decis să intre într-o transmisiune live. Înainte cu doar câteva secunde de tragedie ea a răspuns mesajelor şi comentariilor primite din partea apropiaţilor.

Trupul ei a fost descoperit la fundul piscinei câteva minute mai târziu, după ce doi bărbați au confundat-o cu un câine pudel, din cauza părului ei lung și creț și a unui accesoriu multicolor pe care îl purta, potrivit ziarului kenyan The Star .

"Nu intru în acea piscină. E o persoană moartă”, poate fi auzit unul dintre cei doi bărbați spunând ]n momenul descoperirii cadavrului, totul fiind în continuare transmis live pe Facebook.

Pe acelaşi subiect

Moarte transmisă live pe internet

Victima se afla în oraşul Chatsworth pentru că lucra la Country Lane, un azil de bătrâni care oferă îngrijire pe termen lung, a transmis publicaţia The Toronto Star.

Familia fetei a declarat pentru CNN că Hellen împarte un apartament în Toronto cu fratele ei mai mic și că urma cursurile de asistentă medicală în timp ce era şi angajată cu jumătate de normă. 

„Ea este în Canada de aproximativ trei ani”, a adăugat Enock, fratele tinerei care provine dintr-o familie cu șase copii. Hellen obținuse o viză de 10 ani pentru a-și continua studiile în Canada. 

„Ea mă ajuta financiar pentru a-și putea trimite frații la şcoală, în special plătea taxele școlare și alte cheltuieli. Mă întreb cum vor continua frații ei mai mici școala”, a declarat Kiyondi Nyabuto, tatăl fetei, pentru CNN.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Tragedie transmisă live pe internet. O tânără de 24 de ani s-a filmat în timp ce îşi dădea ultima suflare în piscina unui motel din Canada