Antena Meniu Search
x

Video Filmul celor două atacuri din Bucureşti, date la 10 minute distanţă. Un bărbat pe trotinetă a semănat teroare, după ce a înţepat două femei pe stradă

Poliţiştii sunt în alertă, caută un individ care a înţepat două femei pe stradă în centrul capitalei, seara trecută.  Atacatorul se deplasa pe trotinetă, le-a lovit cu obiecte ascuţite şi apoi a fugit. Una dintre victime ar fi Margherita, fiica Clejanilor.  

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 18.08.2022, 19:32

Vezi și

Cele două atacuri au avut loc seara trecută, în jurul orei 21.30, în plin centrul capitalei. 

Prima dintre victime se plimba pe o stradă din apropiere de Centrul Vechi când bărbatul de pe trotinetă a atacat-o cu un obiect ascuţit. Speriată, femeia a sunat la poliţie iar ulterior a mers la Spitalul Universitar pentru ingrijiri medicale. 

Victima ar fi chiar Margherita din Clejani. Cântăreaţa nu a fost internată pentru că, potrivit unor surse medicale, rănile au fost superficiale. 

Aceasta nu a putut fi contactată, însă mama ei a postat un mesaj pe reţelele de socializare: "Mulţumesc lui Dumnezeu, copila mea este teafără. Putea fi mai rău. Criminalii umblă liberi şi nimeni nu face nimic din păcate", a scris Viorica de la Clejani pe Facebook. 

Pe acelaşi subiect

Două atacuri în câteva minute

Zece minute mai târziu, la aproape un kilometru distanţă, bărbatul a atacat din nou, de data aceasta o tânără de 17 ani. O cameră de supraveghere l-a surprins în timp ce încerca să fugă.  Poliţiştii îl caută încă

Bogdan Ghebaur, Poliţia Capitalei: Se fac demersuri pentru identificarea acestuia, există un cerc de suspecţi. Semnalmentele bărbatului au fost transmise către toate subunităţile.

Povestea a semănat teroare, multe femei spun că nu se simt în siguranţă nici măcar în centrul capitalei.  

Femei: În general încerc să nu ies în zone foarte periculoase şi nu singură.

- Nu ies noaptea nu îmi place, sunt tot felul de oameni foarte dubioşi şi e multă gălăgie. 

- Nu ies niciodată singură, ies cu prietenii.

- Întotdeauna am grijă exact la oamenii din jur, dacă e de evitat ceva încerc să evit. 

Un incident similiar s-a petrecut în urmă cu 10 ani. Un individ înţepa femei cu un ac în tramvaul 41. S-a descoperit că era un funcţionar bancar şi le a spus poliţiştilor că încerca doar să le atragă atenţia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Filmul celor două atacuri din Bucureşti, date la 10 minute distanţă. Un bărbat pe trotinetă a semănat teroare, după ce a înţepat două femei pe stradă