Antena Meniu Search
x

O mamă s-a sinucis ținându-și fiul în brațe, în SUA. Femeia a căutat metode de sinucidere pe internet, cu o zi înainte de incident

O mamă care s-a sinucis aruncându-se de la etajul 6 al unui stadion cu fiul său în brațe a căutat pe internet soluții prin care să-și ia viața, chiar înainte ca incidentul șocant să se întâmple.

de Maria Dogaru

la 12.08.2022, 11:12

Raquel Wilkins, în vârstă de 40 de ani, împreună cu fiul ei, Denzel Wilkins-Browning, în vârstă de doi ani, și-au pierdut viața în mod tragic, după ce femeia s-a aruncat dintr-un punct înalt al arenei Petco, un stadion de baseball din centrul orașului San Diego, California, în SUA, relatează Mirror.

Poliția din San Diego a hotărât că incidentul de pe 29 septembrie a fost o crimă-sinucidere, după ce căderea în gol de la etajul șase a ucis-o atât pe Raquel, cât și pe Denzel.

Familia lui Raquel a contestat hotărârea și un martor a spus că în timp ce stătea pe o bancă, ea „și-a pierdut echilibrul și a căzut peste margine”.

 „Din punctul meu de vedere, uitându-mă la spatele ei, era aproape ca și cum s-ar fi rostogolit peste balustradă”, a adăugat un martor.

Pe acelaşi subiect

Decizia ei de a se sinucide și de a îi lua viața fiului său a fost una șocantă, deoarece femeia părea fericită și cu zâmbetul pe buze în ziua respectivă. În schimb, aceasta căutase pe internet sfaturi pentru o sinucidere cât mai ușoară, cu doar o zi înainte de a recurge la gestul șocant.

 „Orașul San Diego deține acel stadion, este responsabil din punct de vedere legal, presupunând că ceea ce a făcut-o să cadă a fost orice altceva decât intenția ei. Singurul mod în care orașul nu este de vină este doar dacă femeia a intenționat să-și ia viața și pe a copilului", a declarat avocatul familiei.

Toate indiciile de la fața locului duc spre o crimă-sinucidere

Detectivii au efectuat o investigație amănunțită și cuprinzătoare care a inclus zeci de interviuri, revizuirea înregistrărilor video disponibile și colectarea de informații de fundal pentru a determina ce a dus la decese”, a declarat locotenentul Andra Brown, care a ajuns la concluzia că incidentul a fost o crimă-sinucidere

Iubitul lui Raquel contestă, de asemenea, ideea că moartea ei a fost un accident și a spus că a fost „foarte intenționat, foarte planificat”. Christopher Browning a spus că dintr-o dată s-a uitat direct la el cu „o tăcere ciudată, ca într-un film”.

A fost atât de rapid. Amândoi au căzut. Era foarte liniște, am fost complet șocat”, a povestit iubitul femeii. 

Un alt martor a susținut afirmațiile lui Christopher într-un raport de poliție și a spus că actul a fost complet intenționat.

Comportamentul ei a fost atât de calm. Nici măcar nu s-a uitat în jos. Părea exact ca și cum ar fi încercat să sară peste un gard”, a declarat martorul. 

Starea psihică a lui Raquel în lunile care au precedat moartea ei s-a deteriorat și s-a stricat înainte să fie cu iubitului ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Mapamond » O mamă s-a sinucis ținându-și fiul în brațe, în SUA. Femeia a căutat metode de sinucidere pe internet, cu o zi înainte de incident