Antena Meniu Search
x

Galerie foto Trauma unei mame, după ce fiica de 10 ani şi soţul au fost găsiţi morţi, în baie, în urma unui incendiu, în UK: „Am trecut prin atâta durere, mă doare inima”

O mamă a vorbit deschis despre trauma vieţii ei, atunci când fetiţa de 10 ani a fost găsită moartă în baie alături de tatăl ei, după un incendiu „pus intenţionat”, mărturisind că incendiul şi consecinţele tragediei aproape că au ucis-o şi pe ea.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 21.08.2021, 13:55

Vezi și

Cherie Rangeley, în vârstă de 44 de ani, a devenit alcoolică încercând să îşi înece durerea în băutură, iar odată cu ea clipa în care a aflat că fetiţa ei Paige nu mai este în viaţă. Copila de 10 ani a fost găsită moartă, închisă în baie lângă tatăl ei, Garry Bolton, în ianuarie anul trecut.

„Am început să beau până am ajuns la spital. Dar acum am zece luni de când nu m-am mai atins de alcool” a dezvăluit mama.

Ultimul mesaj al fetei, înainte să moară lângă tatăl său

Garry și Paige au murit în timpul unui incendiu pornit în casa familiei, la primele ore ale dimineţii. Echipajele de pompieri au pătruns în interior folosind un fierăstrău, dar era prea târziu, cei doi zăceau fără viaţă, împreună, în cadă. Potrivit primelor informaţii din anchetă, starea de sănătate mintală a bărbatului se deteriorase, suferea de anxietate, stimă de sine scăzută şi paranoia. Ceea ce a provocat incendiul rămâne încă un mister, deşi echipajul de pompieri de la Humberside Fire and Rescue Service e de părere că focul a fost pus intenţionat.

Pe acelaşi subiect

În noaptea în care a murit, Paige îi trimisese un mesaj bunicii ei, Patricia Bolton, în care scria: „Tati mă sperie. De ce nu mă poţi ajuta?”

Într-un omagiu adus fiicei sale, Chestie a spus că era „cu adevărat amuzantă, dar şi încăpăţânată uneroi. Dacă nu voia să facă un lucru, nu-l făcea. Îmi lipseşte enorm şi îmi doresc să îi mai pot spune că o iubesc. Vreau doar să-i dau o îmbrăţişare şi să fiu acolo pentru ea”.

Garry şi Cherie deveniseră în 2010 părinţi de gemeni, în urma unui tratament FIV, dar, din păcate, Ethan a murit în urma unei afecţiuni cardiace la vârsta de doar 6 luni. Vestea i-a devastat pe cei doi.

„Am fost cu Garry 22 de ani și am trecut prin multe împreună. Era a patra noastră încercare cu FIV înainte ca gemenii să se nască. A fost devastator să-l pierdem pe Ethan la doar șase luni și acesta a fost poate începutul problemelor noastre ca familie. Dar asta a făcut-o pe Paige atât de specială. Am trecut prin atâta durere și mă doare inima, dar a meritat să o avem pe Paige. Îmi este foarte dor de ea. Ancheta este cu adevărat importantă pentru mine, trebuie să aflu ce s-a întâmplat cu ea. Simt că a fost prelungită prea mult, au murit acum un an şi jumătate, dar înțeleg că este complex fiindcă implică două persoane. Aștept această concluzie, deoarece trebuie să merg mai departe", a adăugat Cherie.

Potrivit Mirror, mai multe dovezi tulburătoare au fost făcute publice, dar nimic nu poate explica încă ce s-a întâmplat în noaptea fatidică. Asistentul legist Ian Sprakes a spus că va avea nevoie de timp pentru a reflecta asupra probelor și că nu se va grăbi să ajungă la concluzii. Ar putea dura „câteva săptămâni” pentru a ajunge la o conluzie, a menţionat acesta.

Mesajele trimise de Paige în acea noapte sugerează că tatăl ei se comporta ciudat. Din nefericire, bunica acesteia nu le-a văzut decât a doua zi dimineaţă. Sprakes a dezvăluit că şi Garry îi scrisese partenerei sale, Cherie Rangeley, câteva mesaje care „reprezentau o notă de sinucidere”.

Specialiştii cred că focul ar fi fost pus intenţionat

Specialiştii au spus că a fost un incendiu mocnit, ceea ce a însemnat că a durat câteva ore pentru a se dezvolta. El a mai indicat că astfel s-ar fi produs monoxid de carbon letal aproape imediat, având efect în câteva minute. A exclus orice echipament electric, dar nu a exclus prezenţa unei lumânări, unui chibrit sau ţigări ca fiind cauza incendiului. De asemenea, alarma de fum nu funcționa, dar nu a putut spune cu exactitate dacă incendiul a fost provocat accidental sau în mod deliberat. Cu toate acestea, managerul stației de pompieri Humberside Fire and Rescue Service, Richard Gibson, crede că incendiul a fost: „Cred că incendiul a fost deliberat. Din moment ce startul focului era în centrul patului îmi e destul de clar că a fost intenţionat”

În ciuda faptului că a primit consiliere și sprijin pentru a-l ajuta să facă față stimei de sine scăzute, paranoiei și anxietății, se pare că sănătatea mintală a lui Garry a început să se agraveze cu câteva luni înainte de moartea sa şi a fiicei sale. Un vecin îl auzise în baie, în jurul orei 5 dimineaţa, în noaptea fatidică: „I-am auzit pe Garry și Paige vorbind. Nu puteam auzi ce spuneau, dar tuşeau și ei. Am coborât mai târziu puţin și simțeam miros de arsură. Am crezut că este în casa mea. Am verificat podul și era un fum dens, dar nu era niciun foc. Mi-am dat seama în acel moment că vine de alături. Am fugit afară și am văzut fum ieșind din fereastra dormitorului lui Garry. Am sunat apoi la 999.”

Rapoartele de toxicologie au constatat că Garry nu consumase alcool sau droguri în seara în care a murit. Medicul legist a spus că, motivul decesului este în strânsă legătură cu inhalarea monoxidului de carbon, ambii decedând în câteva minute de la aprinderea focului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Trauma unei mame, după ce fiica de 10 ani şi soţul au fost găsiţi morţi, în baie, în urma unui incendiu, în UK: „Am trecut prin atâta durere, mă doare inima”