Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Trebuia să vină cu unul în plus, nu 3 în minus". Tânără însărcinată, ucisă alături de mama ei în drum spre maternitate, într-un accident teribil în Brazilia

O tânără însărcinată a murit alături de mama ei într-un accident de mașină în timp ce se îndrepta spre spital pentru a naște, în Brazilia. Maşina lor a fost smulsă pe jumătate, după ce au intrat pe contrasens. Soţul ei a supravieţuit miraculos, dar pentru copil şi mama acesteia nu s-a mai putut face nimic.

de Redactia Observator

la 12.11.2023, 12:48

Karolaine Vieira Palermo, o profesoară în vârstă de 26 de ani, și copilul ei nenăscut au murit în urma accidentului din Caceres, Brazilia, miercuri, 8 noiembrie. Mașina în care se deplasa Karolaine s-a lovir de un alt vehicul după ce a pierdut controlul din cauza condiții meteo nefavorabile, potrivit presei locale. Șoferul ar fi trecut pe contrasens și s-ar fi ciocnit de cealaltă mașină, relatează The Sun.

Vehiculul s-a împărțit apoi în jumătate și o parte din el a fost aruncat de pe șosea împreună cu unul dintre pasageri, relatează presa locală. În mașină se afla și mama lui Karolaine, pe nume Ivonete Vieira Palermo, în vârstă de 49 de ani, care a murit la fața locului.

A murit în drum spre cel mai mare vis al ei

Karolaine a fost apoi dusă la spital unde a pierdut copilul, înainte de a muri câteva ore mai târziu. Soțul ei se afla și el în mașină cu ei și a suferit traumatisme ușoare la cap și fracturi. Rapoartele locale arată că el este conștient, dar rămâne internat.

Verișoara lui Karolaine, Maria Julia Palermo, a declarat presei locale: „Suntem distruși, toată lumea și-a luat rămas bun în speranța că se vor întoarce cu încă unul pentru familia noastră – trei au ajuns să plece”. Maria a spus că tânăra avea trombofilie, o boală care crește riscul de a forma cheaguri de sânge și îngreunează sarcina.

„Visul ei era să fie mamă. Înainte de Theo, a avut două avorturi spontane, până a reușit să mențină sarcina, întrucât avea trombofilie. Sarcina a fost foarte grea, de aceea și-a asumat riscul mergând la Cuiaba”, a spus ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » "Trebuia să vină cu unul în plus, nu 3 în minus". Tânără însărcinată, ucisă alături de mama ei în drum spre maternitate, într-un accident teribil în Brazilia