Antena Meniu Search
x

Foto "Trecea printr-o perioadă grea din viața lui". Un tânăr de 32 de ani și-a ucis mama și și-a rănit tatăl cu toporul, după care s-a aruncat în gol, în Italia

Unele gesturi șocante nu își găsesc explicație și nici nu pot fi înțelese. O adevărată dramă s-a petrecut în sânul unei familii liniștite. Fiul de 32 de ani și-a ucis mama, imobilizată la pat, cu toporul. Tatăl care a încercat să îl oprească a fost și el rănit.

de Monica Palade

la 25.10.2023, 15:46

Imediat după crimă, tânărul s-a urcat pe terasa blocului în care locuiau cei trei și s-a aruncat în gol de la etajul 2. În zborul morții, încă mai ținea în mână arma crimei, care a fost găsită în stradă lângă el.

Și-a ucis mama, și-a rănit tatăl și s-a sinucis

Incidentul a avut loc într-o casă din via Errico din Latiano, un orășel din provincia italiană Brindisi, în cursul zilei de marți. Mirco De Milito, un tânăr, până mai ieri liniștit și muncitor, și-a ucis mama, și-a rănit tatăl și, în cele din urmă, și-a luat viața.

Din primele informații, în timp ce se certa cu mama lui, din motive încă necunoscute, tânărul a apucat un topor și și-a lovit mortal mama, pe Giuseppina Lamarina, în vârstă de 65 de ani, care era imobilizată la pat. Femeia abia fusese externată, după ce a stat șase luni într-un spital din Francavilla Fontana și într-un centru de reabilitare din Noci. Imediat după crimă. și-a întors furia către tatăl său, Rino, care a reușit totuși să scape și să fugă pentru a cere ajutor unui vecin.

Imediat după aceea, tânărul de 32 de ani s-a urcat la etajul doi al casei și s-a aruncat de pe terasă, pierzându-și viața în urma impactului cu solul. Locul a fost împânzit de polițiști, care fac cercetări pentru a afla cu exactitate cum s-au petrecut faptele.

Nimeni nu poate găsi o explicație pentru ceea ce s-a întâmplat, familia fiind una cunoscută și respectată de toată lumea din oraș. Un prieten al lui Mirco a vorbit despre el ca de un tânăr extrem de muncitor: „Un băiat cu adevărat bun, care totuși trecea printr-o perioadă grea din viața lui. Nu avea anturaj prost sau vicii. Poate că trăia o stare depresivă în această ultimă perioadă”, scrie Bigodino.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » "Trecea printr-o perioadă grea din viața lui". Un tânăr de 32 de ani și-a ucis mama și și-a rănit tatăl cu toporul, după care s-a aruncat în gol, în Italia