Antena Meniu Search
x

Trei adolescenţi au fost aruncaţi la pământ dintr-un carusel cu lanţuri care s-a defectat, într-un parc din Italia. Una dintre victime, în stare gravă

Trei tineri din Italia au ajuns de urgenţă la spital, după ce caruselul cu lanţuri în care se aflau s-a defectat. Adolescenţii au fost duşi la camera de gardă a spitalului Bambino Gesu din Roma, cu ajutorul unui elicopter. Unul dintre ei este în stare gravă, potrivit medicilor.

de Redactia Observator

la 02.05.2022, 09:53

Trei adolescenţi au fost aruncaţi la pământ dintr-un carusel cu lanţuri care s-a defectat
Trei adolescenţi au fost aruncaţi la pământ dintr-un carusel cu lanţuri care s-a defectat - Profimedia Images

Cei trei adolescenţi au vârste de 11, 14 şi 15 ani. Doi dintre ei au suferit răni uşoare, în timp ce al treilea a ajuns în stare gravă cu multiple fracturi, traumatisme şi echimoze. Medicii de la spitalul din Roma spun însă că viaţa lui nu este pusă în pericol, însă va avea nevoie de tratament îndelungat pentru a se reface, scrie Fanpage.

Potrivit informațiilor preliminare un cablu care s-ar rupt ar fi cauzat defecțiunea, dar aceasta este o ipoteză încă neconfirmată. Cert este că în momentul în care lanţurile au cedat, cei trei adolescenţi au fost trântiţi la pământ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Trei adolescenţi au fost aruncaţi la pământ dintr-un carusel cu lanţuri care s-a defectat, într-un parc din Italia. Una dintre victime, în stare gravă