Antena Meniu Search
x

Video Trei copii au fost găsiți abandonați într-un apartament, alături de rămășițele umane ale fratelui lor mai mic, în SUA

Trei copii au fost găsiți abandonați, duminică, într-un apartament din Houston, SUA, alături de rămășițele umane ale fratelui lor mai mic, au anunțat autoritățile americane. Copilul ar fi fost decedat de mai bine de un an, timp în care ceilalți frați au continuat să trăiască în același apartament.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 25.10.2021, 20:47

Descoperirea șocantă a fost făcută după un apel la numărul de urgență făcut de copilul de 15 ani, care anunța că în apartamentul lor de la periferia orașului, la 3535 Green Crest, lângă Addicks Clodine și Westpark Tollway, se află cadavrul în descompunere al fratelui său mai mic.

Rămășițele umane ar aparține altui copil de 9 ani

Copiii abandonați au vârsta de 7, 10, respectiv 15 ani - iar anchetatorii cred că cel mai mare copil a avut grijă de ceilalți doi, se arată în raport.

De asemenea, se crede că rămășițele găsite în apartament aparțin unui alt minor - posibil unui frate al unuia dintre copii, au spus autoritățile. Copilul ar fi avut 9 ani în momentul decesului și ar fi zăcut mai bine de un an în apartamentul în care se aflau cei trei minori, scrie abc13.com.

Pe acelaşi subiect

Autoritățile încearcă să stabilească de cât timp trăiesc copiii singuri sau dacă merg la școală. Potrivit primelor informații, copilul cel mare, care are 15 ani, le-a spus polițiștilor că niciun adult nu locuiește în apartament de câteva luni și că alături de camera lui era de locul în care ținea cadavrul în descompunere al fratelui său mai mic.

Copilul de 15 ani le purta de grijă celor mai mici

Polițiștii au descris situația în care au fost găsiți cei trei copii drept „sfâșietoare”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mama copiilor, identificată de polițiști

Duminică seara târziu, biroul șerifului Comitatului Harris a spus că mama copiilor și iubitul ei au fost găsiți și au fost intervievați de oamenii legii. Copiii prezentau semne de malnutriție și au fost transportați la spital pentru a fi tratați.

În timpul unui briefing de presă, duminică după-amiază, șeful poliției a numit situația „oribilă”, după ce a văzut cum trăiau copiii de 15, 10 și 7 ani.

"Sunt în această funcție de mult timp și nu am văzut așa ceva", a spus Gonzalez. Copilul cel mare pare să fi fost îngrijitorul celorlalți copii pentru o perioadă lungă de timp. Se pare că rămășițele copilului de 9 ani erau la vedere în apartament, nu ascunse.

”Noi conectăm toate informațiile în acest moment, se pare că minorii au locuit acolo în timp ce corpul se deteriora”, a mai spus Gonzalez.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Trei copii au fost găsiți abandonați într-un apartament, alături de rămășițele umane ale fratelui lor mai mic, în SUA