Antena Meniu Search
x

Trei elevi din Kazahstan, atacaţi cu toporul şi cuţitul de un coleg, chiar pe holurile şcolii. Agresorul "era monitorizat psihiatric"

Trei elevi din Kazahstan au fost răniţi luni într-o şcoală gimnazială, după ce au fost atacaţi cu un topor şi un cuţit de un alt elev, care a fost arestat, au anunţat autorităţile. Autorul faptei era monitorizat psihiatric, potrivit AFP, relatează Agerpres.

de Redactia Observator

la 13.02.2023, 09:39

Atac Kazahstan
Autorul atacului "a ieşit de la toaletă cu un cuţit şi un topor" - Shutterstock

Autorul atacului, elev în ultimul an de gimnaziu, "a ieşit de la toaletă cu un cuţit şi un topor", a precizat un responsabil din Petropavlovsk, oraş de circa 200.000 de locuitori situat lângă frontiera cu Rusia, citat de agenţia de presă oficială Kazinform.

Potrivit aceleiaşi surse, "doi copii loviţi la cap şi în antebraţ au fost transferaţi la spital, iar un al treilea a fost îngrijit la faţa locului". Cele trei victime, doi băieţi şi o fată, sunt conştienţi.

Atacatorul "era monitorizat psihiatric"

Atacatorul, care "era monitorizat psihiatric, potrivit informaţiilor preliminare", a fost arestat şi a fost deschisă o anchetă pentru tentativă de asasinat, a precizat Parchetul regional.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Trei elevi din Kazahstan, atacaţi cu toporul şi cuţitul de un coleg, chiar pe holurile şcolii. Agresorul "era monitorizat psihiatric"