Antena Meniu Search
x

Galerie foto Trei fete care studiau Medicina, ucise cu un topor. Criminalul este căutat prin tot vestul Rusiei

Trei tinere studente la un colegiu medical din vestul Rusiei au fost ucise cu un topor, cadavrele lor fiind descoperite după un incendiu izbucnit în locuința în care se aflau două dintre ele, în orașul Gai din Orenburg, o regiune care se învecinează cu Kazahstanul.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 30.09.2021, 14:14

Suspect de tripla crimă ar fi un tânăr de 18 ani. Acesta a fugit după ce a dat foc apartamentului în care se aflau două dintre tinere. Cea de-a treia victimă a fost găsită cu mai multe răni în fața blocului de apartamente. 

”Cadavrele a două fete care locuiau în apartament au fost găsite cu semne de moarte violentă”, a declarat Comitetul de anchetă rus într-o scurtă declarație. ”Cadavrul unei alte tinere, cu leziuni corporale similare, a fost găsit în curtea clădirii”.

Agenția de știri TASS a declarat că victimele aveau 17, 18 și 19 ani și locuiau împreună într-un apartament pe care l-au închiriat. Pe una dintre fete o chema Aygiza Ushetkelova și avea 17 ani.

Până în acest moment nu există nicio informație despre un posibil motiv al crimelor cumplite. Comitetul de anchetă al Rusiei a declarat că a fost deschis un dosar penal pentru trei acuzații de crimă și că nu au fost efectuate imediat arestări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Trei fete care studiau Medicina, ucise cu un topor. Criminalul este căutat prin tot vestul Rusiei