Antena Meniu Search
x

Trei oameni, printre care un copil de 2 ani, au murit după ce SUV-ul în care se aflau a fost ținta unui atac armat. Alți trei sunt în stare critică

Trei persoane, inclusiv doi copii, au fost ucise după ce mașina în care se aflau a fost țința unui atac armat misterios. Alte trei persoane au fost rănite și se află în stare critică la spital în urma focurilor de armă trase pe autostrada din Chicago.

de Redactia Observator

la 21.02.2023, 09:02

Alți trei sunt în stare critică
Trei oameni, printre care un copil de 2 ani, au murit după ce SUV-ul în care se aflau a fost ținta unui atac armat - ABC 7

Poliția de stat din Illinois a raportat că șase persoane călătoreau într-un vehicul în partea de sud a orașului când au fost trase focuri de armă în jurul orei 22:30. Autoritățile au declarat că un tânăr de 19 ani, un băiat de 14 ani și o fată de doi ani au fost declarați morți la fața locului. Șoferul SUV-ului a reușit să iasă de pe drumul principal la următoarea intersecție, relatează Mirror.

Alte trei persoane sunt la spital în stare critică

O femeie a fost transportată la Centrul Medical al Universității din Chicago în stare gravă, dar stabilă, iar alți doi băieți de 13 și 14 ani au fost transportați la Spitalul de Copii Comer, de asemenea, în stare gravă, dar stabilă, potrivit poliției.

Autoritățile încă nu au făcut publică nicio informație cu privire la  la suspect sau vehiculul implicat în incident. Circumstanțele în care a avut loc atacul rămân încă neclare.

Ancheta este în desfășurare, iar autoritățile au făcut apel la public pentru asistență în identificarea persoanei sau a persoanelor responsabile de atac.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Trei oameni, printre care un copil de 2 ani, au murit după ce SUV-ul în care se aflau a fost ținta unui atac armat. Alți trei sunt în stare critică