Antena Meniu Search
x

Trei persoane au murit după ce avionul lor s-a prăbușit, la câteva minute de la decolare. Se întorceau din San Francisco, unde făceau voluntariat într-un spital

Trei persoane au murit după ce avionul lor s-a prăbușit pe un câmp și a izbucnit în flăcări. Avionul ar fi căzut la doar câteva minute după decolare, când cei trei se întorceau de la un spital unde făceau voluntariat. 

de Redactia Observator

la 20.02.2023, 11:59

Se întorceau din San Francisco, unde făceau voluntariat într-un spital
Trei persoane au murit după ce avionul lor s-a prăbușit, la câteva minute de la decolare - Facebook / Bonnie DeHart

Avionul ar fi căzut la doar câteva minute după decolare, în această săptămână. Focul care a fost atât de puternic a împiedicat orice modalitate de salvare a celor aflați la bord, a spus un oficial al poliției. Fotografiile tulburătoare de la locul accidentului au surprins avionul pătruns de flăcări. În cele din urmă, polițiștii au reușit să stingă focul, iar trupurile victimelor au fost recuperate, carbonizate, relatează Mirror.

Avionul ar fi căzut la doar câteva minute după decolare

Presa locală a spus că cei trei tocmai decolaseră din San Francisco, unde făceau voluntariat într-un spital, și zburau spre Guatemala City înainte de accidentul groaznic din Guatemala, America de Sud.

Morții au fost numiți ca pilot James DeHart, 64 de ani, Bonnie DeHart, 64 de ani și Helen Shawn Coon, în vârstă de 66 de ani, care erau toți din Statele Unite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Mapamond » Trei persoane au murit după ce avionul lor s-a prăbușit, la câteva minute de la decolare. Se întorceau din San Francisco, unde făceau voluntariat într-un spital