Antena Meniu Search
x

Trei români din Anglia au sechestrat o femeie și, timp de 11 ore, au supus-o la chinuri inimaginabile

Adrian Voicu (31 de ani), Sandokan Pachiu (40 de ani) și Constantin Dumitru (24 de ani) au fost condamnați la un total de 36 de ani de închisoare, după ce au sechestrat o femeie 11 ore, timp în care au violat-o pe rând și au supus-o la chinuri inimaginabile. Scenele de groază au avut loc anul trecut, în orășelul Leigh din Marea Britanie.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 03.02.2022, 14:34

Trei români din Anglia au sechestrat o femeie și, timp de 11 ore, au supus-o la chinuri inimaginabile - Facebook / GtrManchesterPolice

Potrivit BBC News, femeia de 44 de ani aștepta în fața unui adăpost pentru persoanele fără locuințe când a fost ademenită ce unul dintre bărbați. Adrian Voicu s-a apropiat de ea și, sub pretextul că îi va oferi o băutură caldă și ceva de mâncare, bărbatul a atras-o într-un apartament aflat într-un imobil aflat de cealaltă parte a drumului.

Cu câteva clipe mai devreme, Pachiu și Dumitru intraseră deja în locuința respectivă.

Femeia a fost sechestrată 11 ore și violată pe rând de cei trei români 

În urma insistențelor lui Voicu, femeia de 44 de ani a acceptat invitația, fără să bănuiască ce ar putea urma. Doar că, spune Poliția din Greater Manchester, pupă ce a intrat în apartamentul bărbaților, ușa a fost încuiată în urma ei, rămânând captivă mai bine de 11 ore, timp în care a fost violată de cei trei indivizi. După ce a scăpat din mâinile bărbaților, femeia a alertat poliția.

Pe acelaşi subiect

Te-ar putea interesa și: David Beckham, dezvăluire incredibilă despre soţia sa: „Victoria mănâncă acelaşi lucru de 25 de ani!”

Cei trei au fost identificați, arestați, iar marți și-au primit pedepsele. Voicu a fost condamnat la 13 ani de închisoare, în timp ce Pachiu și Dumitru au primit 11 ani și jumătate după gratii.

Sergentul Eleanor Campbell a declarat că "victima a fost abuzată într-unul dintre cele mai rele moduri".

Te-ar putea interesa și: Un bărbat a decis să mănânce doar carne crudă timp de 78 de zile. Ce a pățit în scurt timp

"Acești bărbați au profitat de vulnerabilitatea ei pentru a o atrage la adresă. A fost o încercare îngrozitoare și înfiorătoare care, fără îndoială, va avea un impact dăunător și bântuitor asupra victimei. Sper ca această sentință să transmită un mesaj clar că agresiunea sexuală este absolut inacceptabilă și oricine va avea un comportament criminal va fi adus în fața justiției pentru a suporta consecințele acțiunilor sale", a afirmat Eleanor Campbell.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit presei locale din Piatra Neamț, doi dintre cei trei bărbați sunt din orașul Bicaz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Trei români din Anglia au sechestrat o femeie și, timp de 11 ore, au supus-o la chinuri inimaginabile