Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Trend TikTok: Trei lucruri pe care nu o să le fac niciodată, după tot ce am văzut ca asistentă la Urgenţe

Asistentele sunt martorii a tot felul de accidente bizare și consecinţele lor, precum răni îngrozitoare, multe dintre ele fiind fatale. Milioane de angajaţi din domeniul sănătății și-au împărtășit propriile povești despre cum este să lucrezi în unităţile de primiri Urgenţe. Multe dintre asistente au pus totul pe TikTok, trendul devenind viral în cel mai scurt timp. 

De Redactia Observator la 06.02.2023, 18:16
Trei lucruri pe care NU o să le fac niciodată, după tot ce am văzut ca asistentă la Urgenţe
Trei lucruri pe care NU o să le fac niciodată, după tot ce am văzut ca asistentă la Urgenţe - TikTok

Îngrijirea pacienților în stare critică în secția de terapie intensivă este una dintre cele mai grele sarcini pe care le poate face o asistentă. Acești pacienți au adesea nevoie de îngrijire imediată, complexă, iar unii dintre ei ajung la spital pentru că au făcut ceva ce nu ar trebui să facă. În unele situaţii, poate fi vorba chiar despre ceva stupid. 

Asistentele nu ar face aceste lucruri nici în ruptul capului

Asistente din întreaga lume au devenit virale pe TikTok, după ce au enumerat lucrurile pe care nu le vor face niciodată acum, mai ales că au o anumită experienţă şi au văzut multe pericole la viaţa lor. Deși poate părea ridicol, lista include lucruri la care nu te-ai gândi neapărat. 

Unele dintre exemple ar fi: ''Nu o să conduc niciodată cu mâna scoasă pe geam, piciorul sau capul, nu o să aduc niciodată o armă în timpul unui scandal, nu o să merg niciodată la un chiropractician''. Altcineva a spus: ''Nu o să stau niciodată cu picioarele pe bordul maşinii aflate în mers, nu o să merg cu motocicleta, nu o să folosesc bicicleta medicinală dacă sunt singura acasă, nu o să-mi spăl câinele fără să îmi protejez ochii''. Desigur, lista continuă: ''Fără copii cu sania, fără ATV-uri și fără plimbări cu barca''.

Pe acelaşi subiect
@sarahhill920 #traumanursing #traumanurse #traumamedicine ♬ original sound - anti-aging hair and skin

Pe lista de pericole se regăsesc şi lumânările, urcatul pe acoperiş sau datul cu paraşuta. Și, în cele din urmă, o altă asistentă puţin mai radicală a afirmat: ''Să nu stai sub un copac când este furtună, să nu bei în exces...și să nu ai încredere în chirurgi!'', notează Medcouture.

@not_strawberryblonde #greenscreen also if you’re not wearing a seatbelt in 2022 what are you even doing #MaiselChalleng #accidentshappen #nursesoftiktok #fypシ ♬ Che La Luna - Louis Prima with Sam Butera & The Witnesses

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Trend TikTok: Trei lucruri pe care nu o să le fac niciodată, după tot ce am văzut ca asistentă la Urgenţe