Antena Meniu Search
x

Trupul unui tânăr de 21 de ani, plimbat cu motocicleta sub ochii familiei îndurerate. Aşa l-au condus pe ultimul drum, în Ecuador

Un grup de motociclişti din Ecuador şi-au condus prietenul pe ultimul drum într-un mod inedit. Tânărul de 21 de ani, care a murit împuşcat cu o săptămână în urmă, a fost purtat pe motocicletă înainte ca trupul să fie depus la loc, în sicriu.

de Redactia Observator

la 05.12.2021, 16:40

Mai mulţi motociclişti din Ecuador şi-au condus prietenul pe ultimul drum într-un mod inedit
Mai mulţi motociclişti din Ecuador şi-au condus prietenul pe ultimul drum într-un mod inedit - Captură foto Twitter

Erick Cedeno s-a stins din viaţă la doar 21 de ani, împuşcat mortal în timp ce mergea spre înmormântarea unei persoane apropiate. Câteva zile mai târziu, tânărul din Ecuador, pasionat de motociclete şi tot ce presupune goana pe două roţi, a fost condus pe ultimul drum de familie şi prieteni.

Trupul, scos din sicriu şi plimbat pe motocicletă 

Cu permisiunea părinţilor îndureraţi, grupul de motociclişti alături de care Erick cutreiera şoselele a scos trupul neînsufleţit din sicriu, pentru a se putea bucura de o ultimă cursă, scrie New York Post. Deşi bine intenţionaţi, poliţiştii nu au fost de acord cu gestul tinerilor, pe care l-au descris drept "o activitate aberantă şi nesănătoasă". Totuşi, nu vor fi sancţiuni, întrcât nu a existat nicio plângere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Trupul unui tânăr de 21 de ani, plimbat cu motocicleta sub ochii familiei îndurerate. Aşa l-au condus pe ultimul drum, în Ecuador