Antena Meniu Search
x
LIVE

Uitat o zi întreagă în maşină, un băieţel de 3 ani a fost găsit fără suflare. Filmul tragediei din Australia

Un copil de 3 ani a murit după ce a fost lăsat toată ziua în mașină, la 34 de grade Celsius. Poliția din New South Wales, Australia, spune că băiatul a stat în mașină pe parcursul întregii zile, înainte ca cel care l-a uitat acolo să revină la vehicul.

De Redactia Observator la 02.02.2023, 14:30
Uitat o zi întreagă în maşină, un băieţel de 3 ani a fost găsit fără suflare
Copilul a fost găsit mort în maşină - Profimedia (scop ilustrativ)

Băiețelul a murit după ce a rămas închis într-o mașină, în Sydney. Paramedicii din New South Wales l-au găsit pe copilul de 3 ani fără suflare și au declarat decesul la fața locului, relatează Mirror, potrivit Mediafax. Polițiștii au declarat că au fost alertați de un bărbat cunoscut de copil, după ce s-a întors la mașină. Copilul fusese lăsat acolo pe tot parcursul zilei, a precizat poliția.

Copilul a fost găsit mort în maşină

"A fost stabilit locul întâmplării și este în curs de desfășurare o anchetă privind circumstanțele în care s-a produs incidentul. Bărbatul a fost dus la secția de poliție din Campbelltown, unde asistă poliția”, au declarat ofiţerii. Tragedia s-a petrecut în timpul unei zile caniculare în Sydney, când temperaturile maxime au depășit 30 de grade Celsius. Zonele din apropiere au înregistrat maxime de 33,9 grade Celsius după-amiaza.

Organizația caritabilă pentru siguranța copiilor Kidsafe a declarat că în Australia, în fiecare an, peste 5.000 de copii trebuie să fie salvați din mașini. "Abandonarea copiilor într-o mașină - chiar și pentru o perioadă scurtă de timp - poate fi fatală", arată Kidsafe"Copiii sunt deosebit de expuși riscului, deoarece pot pierde rapid lichide, se pot deshidrata și pot suferi de insolație".

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Uitat o zi întreagă în maşină, un băieţel de 3 ani a fost găsit fără suflare. Filmul tragediei din Australia