Antena Meniu Search
x

Ultimele cuvinte ale unei fetițe de 12 ani, înjunghiată în gât de un adolescent. Victima îi ceruse băiatului să șteargă un video

O fetiță de 12 ani din Liverpool a fost înjunghiată în gât de un adolescent de 14 ani, după ce victima îi ceruse să șteargă un video din telefon. „Am fost înjunghiată, am fost înjunghiată”, a strigat micuța înainte să se prăbușească în stardă, potrivit Daily Mail.

de Redactia Observator

la 14.05.2022, 12:27

Ultimele cuvinte ale unei fetițe de 12 ani, înjunghiată în gât de un adolescent. Victima îi ceruse băiatului să șteargă un video
Ultimele cuvinte ale unei fetițe de 12 ani, înjunghiată în gât de un adolescent. Victima îi ceruse băiatului să șteargă un video - Poliţia Merseyside / Profimedia

Tragedia s-a petrecut la sfârșitul lunii noiembrie 2021, iar în prezent, instanța din oraș audiază martorii incidentului. Prietena Avei, care a fost de față în momentul atacului, le-a povestit magistraților că victima a observat câțiva băieți care le filmau și le-a cerut să șteargă înregistrările. 

„Nu îl cunoșteam pe băiat și nici nu ne doream să apară înregistrări cu noi pe social media, în care să apărem prostindu-ne”, a spus martora. 

Cele două au urmat grupul de băieți până în apropierea unui magazin, moment în care victima și agresorul au ajuns față în față. „Imediat am auzit „dispari din fața mea” și am crezut că a împins-o, dar de fapt a înjunghiat-o”, a mai adăugat martora.

Ava ieșise cu prietenii să vadă luminițele de Crăciun 

Ava a fost ucisă pe 25 noiembrie. Primele echipaje au ajuns la faţa locului în jurul orei 20:40, iar fata, care ieşise în oraş cu prietenii, a fost transportată în stare gravă la spital după ce un trecător încercase deja să-i acorde primul ajutor. 

Din nefericire, Ava nu a supravieţuit şi s-a stins din viaţă în braţele medicilor care nu aveau ce să mai facă pentru a o salva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Mapamond » Ultimele cuvinte ale unei fetițe de 12 ani, înjunghiată în gât de un adolescent. Victima îi ceruse băiatului să șteargă un video