Antena Meniu Search
x

Ultimul mesaj postat pe Facebook de pilotul care a amenințat că va prăbuși un avion furat peste un magazin din SUA

Au fost momente de panică în statul Mississippi, după ce un pilot a ameninţat că va prăbuşi un aparat de zbor. Cory Paterson, în vârstă de 29 de ani, a furat aeronava în jurul orei 5 dimineața, înainte de a se învârti ore în șir. În cele din urmă, autorităţile au reuşit să negocieze cu el, iar bărbatul a aterizat pe un câmp. Se pare că acesta postase înainte un mesaj pe pagina de Facebook.

de Redactia Observator

la 04.09.2022, 13:20

Pilotul, care a terorizat o comunitate zburând cinci ore în timp ce amenința că va ateriza peste un magazin Walmart cu un avion furat, a postat un mesaj înfiorător de rămas bun pe pagina sa de Facebook, notează Daily Star

Cory Paterson, în vârstă de 29 de ani, a furat aeronava ușoară în jurul orei 5 dimineața, înainte de a se învârti în aer ore întregi. El a amenințat că va prăbuși intenționat avionul Beechcraft King Air 90 într-un Walmart. Patterson a postat în prealabil pe Facebook un aparent mesaj de rămas bun: ''Îmi pare rău tuturor. Nu am vrut niciodată să rănesc pe nimeni. Îmi iubesc părinții și sora, nu este vina lor. La revedere''.

Bărbatul era angajat al unui aeroport. Zona în care se află magazinul a fost evacuată de urgenţă, însă pilotul a schimbat planul. În timp ce a survolat oraşul, a ameninţat că ar putea prăbuşi avionul peste un lac, un cimitir sau un parc auto. Cory le-ar fi spus poliţiştilor că mai are combustibil să zboare aproximativ încă 3 ore. Într-un final, bărbatul a aterizat și a fost reținut la scurt timp după. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » Ultimul mesaj postat pe Facebook de pilotul care a amenințat că va prăbuși un avion furat peste un magazin din SUA