Antena Meniu Search
x

La doar 13 ani, un adolescent a murit după o supradoză de droguri, în UK. Substanţele interzise i-ar fi fost furnizate de un prieten

Un adolescent de 13 ani din Bournemouth, Marea Britanie a murit într-un mod suspect după ce s-a depistat că ar fi consumt o supradoză de droguri.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 21.08.2021, 11:27

Adolescentul a murit după o supradoză cu droguri
Adolescentul a murit după o supradoză cu droguri - Twitter

Joi seara, Mehmet Altun a fost transportat la camera de gardă, după ce i s-a făcut rău pe una dintre străzile oraşului. Medicii au declarat ulterior decesul băiatului, transmite The Independent. După primele verificări poliţia a anunţat că moartea tânărului a fost cauzată de o supradoză de droguri, dar nu se cunosc încă detalii despre modul în care adolescentul a intrat în posesia substanţelor interzise. În tot acest timp, un băiat de 14 ani a fost reţinut ca principal suspect în acest caz. Se pare că el ar fi furnizat mai multor persoane substanţe interzise. Autorităţile au anunţat că adolescentul a furnizat detalii care pot ajuta pentru rezolvarea acestui caz.

Tânărul nu a mai putut fi salvat

Detectivii au pornit o anchetă şi caută să vorbească cu oricine ar fi intrat în contact cu el în ziua respectivă pentru a stabili cu exactitate cauzele care au provocat decesul. „Acesta este un incident foarte tragic, cu o viață atât de tânără pierdută, iar gândurile mele se îndreaptă acum către familia și prietenii lui Mehmet”, a declarat inspectorul detectiv Neil Third, care conduce ancheta. 

Potrivit primelor date din anchetă, se crede că Mehmet a ieşit din casă în jurul orei 12:00, de unde s-a îndreptat cu bicicleta lui spre centrul oraşului, unde cel mai probabil s-a întâlnit cu cineva care i-a dat drogurile. „Sper că cineva l-a văzut în acea perioadă și ne poate ajuta să stabilim unde a mers și dacă s-a întâlnit cu cineva.Oricine are informații care ar putea ajuta investigația noastră este îndemnat să ne contacteze. Oricine se gândește săconsume astfel de substanțe, îi rog să se gândească de două ori înainte. Nu poți fi niciodată sigur de ceea ce iei atunci când folosești substanțe ilegale și efectele secundare sunt imprevizibile, ba chiar pot avea consecințe tragice", a spus procurorul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Mapamond » La doar 13 ani, un adolescent a murit după o supradoză de droguri, în UK. Substanţele interzise i-ar fi fost furnizate de un prieten