Antena Meniu Search
x

Un adolescent de 15 ani şi-a pus capăt zilelor în timp ce era în vacanţă la bunici, în Anglia. Băiatul a explicat gestul extrem într-un bilet de adio

Tragedie pentru o familie, după ce băiatul lor, în vârstă de 15 ani şi-a pus capăt zilelor. Adolescentul a fost găsit fără viaţă de unchiul său, la ferma bunicului, din Anglia. Potrivit anchetatorilor, ar fi recurs la gestul extrem din cauza problemelor la şcoală. 

de Redactia Observator

la 19.10.2022, 15:33

Thomas Davidson-Hetherington
Un adolescent de 15 ani şi-a luat viaţa la ferma bunicului său din cauza problemelor la şcoală - justgiving.com

Thomas Davidson-Hetherington a fost declarat dispărut după ce şi-a vizitat familia în Cumbria, cu puţin timp înainte de a fi găsit decedat în zona Blackford din districtul britanic Carslile. 

Adolescentul a fost găsit la ferma bunicului său în februarie, conform informaţiilor aflate ieri în cadrul anchetei de la Cockermouth Coroners' Court, potrivit Mirror. Mama tânărului, Gillian Davidson, l-a descris pe Thomas ca fiind un tânăr strălucit, care reuşea să ajungă la performanţe academice, în ciuda dislexiei sale. 

Ea a declarat că tânărul avea probleme în grupul de prieteni de la şcoală. Femeia a mai spus că Thomas suferea din cauza zvonurilor pe care colegii le răspândeau despre el. 

"Thomas a dispărut în seara din 13 februarie, 2022. Când a plecat, a spus că iese la o plimbare, m-a luat în braţe şi îmi amintesc că i-am spus să îşi ia telefonul la el, pentru că există locuri prin împrejurimi în care s-ar fi putut bloca", spune mama băiatului. 

Pe acelaşi subiect

Thomas a fost diagnosticat cu dislexie la şapte ani

În perioada pandemiei, adolescentul părea că este pe o traiectorie bună, în ciuda bolii sale. Odată cu întoarcerea la şcoală, Thomas a început să sufere de epuizare şi greţuri, simptome despre care mama lui crede că ar putea fi legate de anxietate. Femeia a spus în cadrul anchetei că adolescentul avea probleme cu colegii care au răspândit zvonuri despre el, iar asta a dus la încheierea mai multor prietenii. 

Thomas şi părinţii săi vizitau ferma bunicului în fiecare săptămână, pentru a lua împreună masa de duminică. Pe 13 februarie, tânărul a părăsit casa şi a fost găsit de unchiul său Neil, după lungi căutări. El a fost declarat decedat la faţa locului.

Băiatul a lăsat un bilet de adio înainte să se sinucidă

Adolescentul a lăsat un bilet pentru familie, în care scria că îi iubeşte şi a făcut referire la problemele cu prietenii. 

"Thomas Davidson-Hetherington a murit la ferma bunicului său pe data de 13 februarie 2022. El a fost tulburat de încheierea prieteniilor cu colegii. A lăsat un bilet care îi sugerează sentimentele şi şi-a luat propria viaţă", a declarat asistentul legist implicat în caz, dr. Nicolas Shaw. 

Părinţii au creat o pagină online în memoria lui Thomas, unde oamenii pot lăsa mesaje familiei şi pot vedea poze cu tânărul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Un adolescent de 15 ani şi-a pus capăt zilelor în timp ce era în vacanţă la bunici, în Anglia. Băiatul a explicat gestul extrem într-un bilet de adio