Antena Meniu Search
x

Video "Se merge cu peste 100 km/oră". Furie și revoltă pe Şoseaua Antiaeriană, după ce un băiat de 19 ani a murit nevinovat, spulberat pe trecerea de pietoni

Protestele au continuat, seara trecută, pe şoseaua Antiaeriană din Capitală, unde în urmă cu o săptămână un tânăr de 19 ani şi-a pierdut viaţa, după ce a fost spulberat de o maşină în timp ce traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni. Accidentul cumplit a fost picătura care a umplut paharul. Oamenii care locuiesc în zonă se tem pentru viaţa lor şi a copiilor lor şi cer autorităţilor marcaje rutiere şi semafoare. 

de Redactia Observator

la 19.10.2022, 08:12

Vezi și

Zeci de oameni au protestat aseară pe trecerea de pietoni pe care a avut loc teribilul accident. Cei care locuiesc în zonă spun că au făcut petiţii pentru instalarea de semafoare pe străzile din cartier, dar autorităţile nu fac nimic. 

A şaptea zi în care solicităm ca autorităţile să-şi facă treaba. 

De zece ani de când locuim aici, facem petiţii, către instituţiile din Bucureşti. Şi ni se răspunde că nu se poate, că nu se poate, că nu se poate.

Solicităm de câţiva ani de zile montarea unui semafor cu buton pentru pietoni. Este denumită şi şoseaua morţii această Antiaeriană, cu o lungime de câţiva km, două, trei treceri de pietoni, dimineaţa ori nu se merge deloc, apoi seara se merge cu peste 100 de km la oră.

Pe acelaşi subiect

17 accidente pe şoseaua Antiaeriană, de la începutul anului

De la începutul anului, pe şoseaua Antiaeriană au avut loc 17 accidente rutiere. Bilanţul lor, unul negru: două persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte 17 au fost rănite. 

Ne este frică pentru copiii noştri care traversează strada mergând la şcoală în fiecare dimineaţă. Având în vedere ceea ce s-a petrecut în urmă cu o săptămână este trist, putea să fie copilul oricăruia dintre noi.

Dacă nici la 19 ani nu avem linişte şi curaj să îi lăsăm singuri să traverseze strada, ce să mai zicem de cei mai mici. 

Acum o săptămână a fost un copil al unor părinţi care au rămas amărâţi, mâine, poimâine, poate fi copilul nostru, poate fi copilul dumneavostră, putem fi chiar noi, pe nimeni nu interesează, nimeni nu mişcă un deget. 

Între timp, autorităţile au montat indicatoare mai mari şi au revopsit trecerea de pietoni. Comisia de Circulație a aprobat montarea unui semafor cu buton, însă, până când îl vor vedea funcţional, oamenii promit că nu vor înceta protestele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "Se merge cu peste 100 km/oră". Furie și revoltă pe Şoseaua Antiaeriană, după ce un băiat de 19 ani a murit nevinovat, spulberat pe trecerea de pietoni