Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un adolescent din Canada a primit o amendă de la un polițist, în timp ce aștepta la drive-thru McDonald's. Motivul controversat: "Un prânz foarte scump”

Un adolescent s-a trezit cu o amendă de 424 de dolari în timp ce stătea la un drive-thru, după ce a fost prins cu telefonul în mână la volan. Băiatul încerca să-și deschidă aplicația de la McDonald’s, pentru a-și putea revendica un meniu gratis.

de Redactia Observator

la 20.05.2024 , 11:13

Un adolescent din Canada a primit o amendă de la un polițist, în timp ce aștepta la drive-thru McDonald's. Motivul controversat
Un adolescent din Canada a primit o amendă de la un polițist, în timp ce aștepta la drive-thru McDonald's. Motivul controversat - Profimedia (poză ilustrativă)

Mason Prima a fost tras de un polițist pe motocicletă la un McDonald’s din Saskatoon, Canada. Tânărul stătea la drive-thru pentru că voia să comande ceva de mâncare și pentru că primise din aplicația fast-foodului un meniu gratuit, potrivit Mirror.

Amendă de peste 400 de dolari pentru că folosea telefonul la McDonald’s drive-thru

„Abia mă mișcam. Deschid aplicația și mă uit la oglinda retrovizoare și văd un polițist pe motocicletă în spatele meu. Merg și îi arăt că sunt în aplicația mea McDonald’s încărcând codul pentru a primi o comandă gratuită. Încercam doar să obțin o masă gratuită, dar s-a dovedit a fi un prânz foarte scump”, a povestit Mason.

Articolul continuă după reclamă

Tânărul spune că mașina abia se mișca și că nu a fost niciodată oprit de poliție pentru faptul că și-a deschis aplicația de la fast-food.

„Nu aveam piciorul pe accelerație sau pe frână. Se rostogolea doar. Abia se mișcă”, a spus tânărul care deja a mers în instanță cu problema lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Mapamond » Un adolescent din Canada a primit o amendă de la un polițist, în timp ce aștepta la drive-thru McDonald's. Motivul controversat: "Un prânz foarte scump”