Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un adolescent român a murit, după ce a fost izbit în plin de o mașină în timp ce se afla pe scuter, în Italia. Alin se îndrepta spre iubita lui, dar nu a mai ajuns

Doar 17 ani și un zâmbet cald într-o fotografie. Sunt amintirile pe care Alin le lasă în urma sa. Adolescentul, stabilit împreună cu părinții săi în Caravaggio, localitate din provincia Bergamo, și-a pierdut viața chiar în ziua de Sfântul Nicolae, scrie bergamo.corriere.it.

de Monica Palade

la 07.12.2022, 17:05

În jurul orei 22:00, băiatul aflat pe un scuter a fost izbit în plin de o mașină, care se angajase într-o depășire fără să se asigure corespunzător.

A murit în drup spre iubita sa

În urma impactului violent, Alin a murit pe loc. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru adolescent. Românul se îndrepta spre casa iubitei sale, după ce luase masa într-un restaurant fast-food. În timpul zilei, urmărise meciurile de la Campionatul Mondial de Fotbal împreună cu mai mulți prieteni.

La locul tragediei au venit părinții, sora mai mare, dar și câțiva prieteni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Un adolescent român a murit, după ce a fost izbit în plin de o mașină în timp ce se afla pe scuter, în Italia. Alin se îndrepta spre iubita lui, dar nu a mai ajuns