Antena Meniu Search
x

Foto Un angajat al unui aeroport din UK, concediat după ce a scris un mesaj jignitor pe bagajul unui bebeșuș de 7 luni. Ce l-a supărat

Un angajat al unui aeroport din UK a fost concediat după ce a scris un mesaj obscen pe valiza unui copilaș de doar 7 luni. Mama copilului a fost cel care a observat totul și a făcut plângere la Ryanair.

de Redactia Observator

la 08.12.2023, 16:33

Un angajat al unui aeroport din UK, concediat după ce a scris un mesaj jignitor pe bagajul unui bebeșuș de 7 luni. Ce l-a supărat
Un angajat al unui aeroport din UK, concediat după ce a scris un mesaj jignitor pe bagajul unui bebeșuș de 7 luni. Ce l-a supărat - Mario Lucas

Mario Lucas, tatăl copilului, se întorcea acasă în Cipru din Marea Britanie alături de soția și copilul lui. Tot el a fost cel care a făcut plângere la Ryanair, după ce a observat mesajul jignitor scris de angajatul aeroportului pe valizate fiului său, potrivit New York Post.

„Idioților, nu vă mai faceți check-in-ul  târziu”, era scris pe partea din față a valizei copilului său.

După ce și-a vizitat alți membri ai familiei în Marea Britanie, Lucas, soția lui și copilul lor au ajuns la aeroport cu doar 90 de minute înainte de îmbarcare. Dar, la întoarcerea în Cipru, Lucas a observat mesajul de pe valiza albastră a băiețelului său, în timp ce aștepta la preluarea bagajelor.

Angajatul a fost concediat

Pe acelaşi subiect

„Când am ajuns în Cipru, eram la recuperarea bagajelor și am văzut valiza fiului meu. Soția mea Serena a observat scrisul imediat”, a declarat Lucas. 

Lucas a discutat imediat cu Ryanair pentru a depune plângere, spunându-i companiei aeriene din Irlanda că ceea ce s-a întâmplat este „revoltător” și că a cerut o altă valiză.

„Sunt enervat pentru că era o valiză nouă pe care am cumpărat-o în septembrie”, a continuat tatăl dezamăgit.

După ce a vorbit cu Ryanair, directorul companiei aeriene a făcut o declarație în care a condamnat actul, spunând că este „inacceptabil” și că au o „politică de toleranță zero pentru comportamentul ofensator”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Un angajat al unui aeroport din UK, concediat după ce a scris un mesaj jignitor pe bagajul unui bebeșuș de 7 luni. Ce l-a supărat