Meniu
Search
x

Un avion a rămas blocat sub un pod, pe o autostradă din India - VIDEO

Un avion a rămas blocat sub un pod, pe autostrada Delhi-Gurugram din India, iar imaginile au devenit rapid virale pe Internet, lăsându-i pe oameni să se întrebe cum a fost posibil așa ceva.

De Ana Maria Ghiarasim la 04.10.2021, 15:10

Potrivit The Times of India, este vorba de un avion Air India vechi, casat, pe care compania l-a vândut unei persoane ce a ales să-l transporte pe acea rută, de la aeroport.

”Este vorba de un avion vechi, casat, pe care noi l-am vândut deja. Nu există informații suplimentare pentru că l-ar implica pe cel căruia i-am vândut aeronava”, a transmis un purtător de cuvânt al Air India.

În imaginile devenite virale pe Twitter, care ar fi fost filmate de un jurnalist, se vede cum aeronava este blocată sub pod, iar pe celălalt sens al autostrăzii traficul se desfășoară normal. Aeronava nu are aripi și sunt semnele vizibile de deteriorare. 

Un incident similar s-a petrecut în 2019, când un camion care transporta o aeronavă India Post abandonată s-a blocat sub un pod în Durgapur, Bengalul de Vest, dintr-o eroare a șoferului care nu a estimat corect înălțimea încărcăturii sale.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Un avion a rămas blocat sub un pod, pe o autostradă din India - VIDEO