Antena Meniu Search
x

Video Un avion s-a prăbușit în timp ce scria un mesaj pe cer, la o petrecere de dezvăluire a sexului, în Mexic

Un avion s-a prăbușit și pilotul a murit în timpul unei petreceri din Mexic. Pilotul trebuia să scrie un mesaj pe cer prin care să anunțe sexul unui bebeluș care urmează să se nască, potrivit CNN.

de Redactia Observator

la 04.09.2023, 18:55

Un avion s-a prăbușit în timp ce scria un mesaj pe cer, la o petrecere de dezvăluire a sexului, în Mexic
Un avion s-a prăbușit în timp ce scria un mesaj pe cer, la o petrecere de dezvăluire a sexului, în Mexic - Twitter

Pilotul a murit după ce un avion s-a prăbușit în timpul unei petreceri de dezvăluire a sexului în Mexic

Avionul a utilizat fum roz în timp ce zbura deasupra unui cuplu care aștepta în fața unui panou pe care scria "Oh baby", înconjurat de baloane colorate. Martorii au relatat că aripa stângă a avionului s-a despins de fuselaj, iar pilotul a schimbat direcția de mers, îndepărtându-se rapid de grupul de oameni de sub el.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Autoritățile din statul Sinaloa au anunțat că pilotul a murit la spital în urma accidentului. Numele pilotului nu a fost dezvăluit, iar cauza accidentului va fi stabilită în urma anchetei. Nu au fost alte victime ale accidentului aviatic.

Pe acelaşi subiect

Petrecerile de dezvăluire a sexului, un fenomen pornit din America de Nord

Petrecerile de dezvăluire a sexului au fost concepute ca o modalitate distractivă de a spune familiei și prietenilor dacă mama însărcinată va aduce pe lume o fetiță sau un băiat. Fenomenul a luat amploare în America de Nord și de la mici petreceri cu tort s-a ajuns la evenimente de amploare și costisitoare.

La o petrecere din 2017 din Arizona, invitații au fost rugați să tragă într-o țintă improvizată pe care erau scrise cuvintele "Băiat" și "Fată". Ținta era ambalată într-un material exploziv și în urma exploziei au luat foc tufișurile din jur. Incendiul de vegetație s-a extins pe o suprafață uriașă, iar pagubele suportate de organizatorii petrecerii au fost de peste 8 milioane de dolari.

În statul Iowa, în octombrie 2019, o petrecere de dezvăluire a sexului a luat-o razna când familia a construit involuntar o bombă artizanală. Dispozitivul s-a declanșat și întreaga scena a explodat, omorând una dintre bunicile aflate la eveniment.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Un avion s-a prăbușit în timp ce scria un mesaj pe cer, la o petrecere de dezvăluire a sexului, în Mexic