Meniu LIVE
Search
x

Un băiat de 12 ani a murit după ce a intrat cu maşina pe care o conducea într-un TIR. Copilul din Irlanda urma să îşi împlinească 13 ani

Un băiat de 12 ani a murit, după ce mașina pe care o conducea s-a izbit de un TIR, la primele ore ale zilei de vineri. Vehiculele s-au ciocnit pe N21, lângă Adare, în Limerick, cu puțin timp înainte de ora 2 dimineața.

De Monica Palade la 11.02.2022, 12:56

Poliția a spus că băiatul era singur în mașină în momentul impactului. Șoferul de TIR, un bărbat în vârstă de 40 de ani, a scăpat nevătămat. Presa locală spune că băiatul, care conducea un Nissan Qashqai, urma să-şi sărbătorească cea de-a 13-a aniversare.

A murit înainte de aniversarea sa

Poliția face apel la martori sau oricine care are filmări cu camera de bord din momentul impactului. „Puțin înainte de ora 2 dimineața, Poliţia Naţională și Serviciile de Urgență au fost alertate în urma unei coliziuni între o mașină și un camion pe N21 la Rineroe, lângă Adare. Șoferul mașinii, un minor, a fost rănit mortal. El era singurul ocupant al mașinii.

Corpul său a fost transportat la morga Spitalului Universitar din Limerick. Șoferul camionului, un bărbat de 40 de ani, nu a avut nevoie de îngrijiri la spital. Scena este păstrată pentru examinare de către anchetatori. În prezent, există devieri pe N21, traficul către oraș fiind deviat de la Adare prin Croom”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei naţionale.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Un băiat de 12 ani a murit după ce a intrat cu maşina pe care o conducea într-un TIR. Copilul din Irlanda urma să îşi împlinească 13 ani