Antena Meniu Search
x

Un băieţel a sărit, în joacă, într-un morman de moloz, în Brazilia. După câteva minute a murit

Tragedie într-o familie din Brazilia, după ce un băieţel de 7 ani a murit în urma unei reacţii alergice puternice. Copilul s-a jucat într-un morman de moloz, iar după câteva minute a murit sufocat, scrie Mirror

de Redactia Observator

la 08.08.2023, 11:54

Un băieţel a sărit, în joacă, într-un morman de moloz, în Brazilia. După câteva minute a murit
Un băieţel a sărit, în joacă, într-un morman de moloz, în Brazilia. După câteva minute a murit - Facebook

Nimeni nu se aştepta la deznodământul tragic, în timp ce copilul se juca liniştit, în mormanul de moloz. Micuţul Arthur a fost fotografiat de mama sa, cu doar câteva momente înainte de a se sufoca, în urma unei reacţii alergice puternice. 

Ultima fotografie cu băieţelul a fost publicată pe social media de părinţii săi, ca un avertisment pentru toţi părinţii. „Această fotografie a fost făcută cu câteva minute înainte de moartea lui tragică, cauzată de inhalarea particulelor de calcar în timp ce se juca”.

Praful de calcar conține particule minuscule de silice care pot cauza probleme grave de respirație dacă este inhalat. Arthur a fost transportat de urgență la spital, unde a fost declarat mort. Medicii, potrivit presei locale, au transmis că inhalarea prafului a cauzat moartea subită a copilului.

Autoritățile avertizează că inhalarea acestui praf poate provoca probleme grave la plămâni și poate duce inclusiv la cancer, iritații ale pielii și leziuni oculare. Simptomele expunerii la pulbere includ scăderea funcției pulmonare, dispneea și tuse persistentă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Un băieţel a sărit, în joacă, într-un morman de moloz, în Brazilia. După câteva minute a murit