Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un băiețel de 11 ani s-a înecat sub ochii fratelui său mai mare, în Țara Galiilor. Pentru copil, mama lui era totul: „Nu toți supereroii poartă pelerină”

Un băiețel de 11 ani a murit, după ce s-a înecat. Copilul se juca alături de fratele său mai mare și verișorul său pe o stâncă de pe plaja Angle, Pembrokeshire, Țara Galiilor, când toți trei au fost luați de un val uriaș și aruncați în apă.

de Monica Palade

la 04.07.2022, 15:42

Ceilalți doi au reușit să înoate până la mal, nu însă și Zac Thompson, care a fost tras sub apă și nu a mai reușit să iasă.

Mama lui, supereroina

Băiețelul a fost adus la mal de un martor, unde a fost preluat de echipajele de urgență, însă nu și-a mai recăpătat cunoștința. A fost transportat cu ambulanța aeriană la Spitalul Universitar din Cardiff, însă din păcate a murit a doua zi.

Vestea morții micuțului i-a șocat pe colegii săi, care au ținut să îi aducă un omagiu. „Zac avea o mare poftă de viață! O amintire drăguță cu el a fost când era în clasa a 3 a și a fost Ziua Supereroilor. Zac a venit la școală îmbrăcat în supereroul său preferat - mama lui. Și Zac a spus: „Nu toți supereroii poartă pelerine”.

Pe acelaşi subiect

Zac Thompson a fost elev la Pembroke Dock Community School, iar colegii săi din clasa a VI-a au „inima zdrobită” după dispariția sa bruscă. Părinții lui Zac, Carli și Phil Thompson, sunt consolați în această perioadă de familie. „Zac a fost un tânăr drăguț, un elev apreciat și ne va fi foarte dor de el. El a excelat din punct de vedere academic, în special la matematică, și i-a plăcut să rezolve provocări complexe de matematică mentală.

Zac a fost, de asemenea, un sportiv talentat, care a jucat excepțional de bine cricket și a ajutat școala să ajungă în finală, care urmează să fie jucată în această săptămână. Avea un zâmbet larg, era amuzant și aștepta cu nerăbdare ultimele sale săptămâni de școală primară, vacanțele de vară și toate oportunitățile care i se deschideau pe măsură ce trecea la școala secundară. Acesta este un moment îngrozitor de trist pentru familia lui, iar gândurile și rugăciunile noastre sunt atât cu familia lui, cât și cu cercul său larg de prieteni, cărora le va lipsi caracterul său mare”, au scris și reprezentanții școlii.

O anchetă urmează să fie deschisă pentru a se afla împrejurările care au condus la această tragedie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Un băiețel de 11 ani s-a înecat sub ochii fratelui său mai mare, în Țara Galiilor. Pentru copil, mama lui era totul: „Nu toți supereroii poartă pelerină”