Antena Meniu Search
x

Galerie foto „Este o nebunie ce s-a putut întâmpla în doar o secundă”. Trei fraţi s-au înecat în aceeaşi zi în timpul unei plimbări cu barca, în SUA

Sfârşit tragic pentru trei fraţi, care au murit în aceeaşi zi şi în acelaşi loc. O tânără de 22 de ani şi doi băieţi de 4 şi 3 ani s-au înecat, după ce ieşiseră cu barca pe un lac din Georgia, Statele Unite.

de Monica Palade

la 28.06.2022, 09:26

Raven Powell și frații ei mai mici, Mason și Sawyer, s-au înecat, joi, în zona de recreere Amity din Clarks Hill Lake, potrivit șeriful din comitatul Lincoln, Paul Reviere, scrie Metro. Potrivit medicului legist, cei trei ar fi murit puţin după ora 17.00.

Au murit toţi trei în aceeaşi zi

Oficialii nu au oferit detalii despre ceea ce s-a întâmplat sau despre cum s-au înecat toți cei trei frați. Incidentul este în continuare investigat. Potrivit WIS-TV, cei doi frați, Mason și Sawyer, au fost recuperați din lac de trecători, în timp ce sora lor era încă dispărută.

Raven a fost mai târziu localizată, iar trupul său a fost scos din apă înainte de ora 23:00. O verişoară a fraților a spus că băieții erau încântați că fac o plimbare cu sora lor mai mare. „Erau lumea noastră. Erau totul pentru noi. Nu există cuvinte care să descrie ce s-a întâmplat decât oribil. Este o nebunie ce s-a putut întâmpla în doar o secundă”, a declarat Hannah Redfern.

Pe acelaşi subiect

Membrii familiei spun că își vor aminti mereu de băieți pentru spiritul lor aventuros și bun. „Amândoi băieți erau cei mai fericiţi. Nu-i vedeai niciodată fără un zâmbet pe buze decât dacă le era foame”, a mai spus Redfin.

Redfin a spus că tragedia a făcut-o să nu vrea să se mai întoarcă vreodată la lac. „Am acest videoclip cu mine întinsă pe canapea cu ambii băieți. La sfârșitul videoclipului, amândoi m-au prins de față și m-au sărutat, iar Sawyer tocmai învățase să spună te iubesc. El a spus: „Te iubesc”. Acum sunt în pace”, a mai spus verişoara.

Toate cele trei cadavre au ajuns la morgă şi urmează să fie autopsiate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » „Este o nebunie ce s-a putut întâmpla în doar o secundă”. Trei fraţi s-au înecat în aceeaşi zi în timpul unei plimbări cu barca, în SUA