Antena Meniu Search
x

Galerie foto „Doamne, câtă durere! Prea devreme ai plecat frățioare". Lacrimi pentru Rareș, un tânăr care a murit la doar 18 ani, după ce s-a înecat într-un lac din Germania

Plecase de doar trei săptămâni în Germania, împreună cu câțiva prieteni, în căutarea unei vieți mai bune.

de Monica Palade

la 22.06.2022, 13:52

Își pierduse tatăl, iar mama era bolnavă, iar acasă, în comuna Cozieni, județul Buzău, mai avea încă șapte frați. Rareș Ilie nu a ezitat și la doar 18 ani a decis să își încerce norocul. Nimeni nu bănuia că primul drum afară, avea să fie și ultimul.

Lacrimi pentru Rareș

Tânărul își găsise de lucru în domeniul grădinăritului și spațiilor verzi. În urmă cu o săptămână, după ce și-a terminat tura, românul a mers la lacul Kaltenbachsee, în orășelul german Muggensturm, cu câțiva prieteni. A intrat în apă, iar la un moment dat nu a mai ieșit. Cel mai probabil a fost tras de curenți la fund. Cei prezenți au sunat serviciile de urgență, care au trimis imediat în teren echipe de căutare-salvare. După două ore de căutări, Rareș Ilie a fost scos din apă fără viață, scrie reporterbuzoian.ro.

Familia tânărului a fost anunțată, iar vestea a căzut ca un șoc pentru aceștia. Frații tânărului au făcut apel la oameni și a fost lansată o campanie de strângere de fonduri pentru a strânge banii necesari pentru aducerea lui Rareș Ilie în țară. Iar acum, după o săptămână de la tragedie, cei dragi îl așteaptă acasă pentru înmormântare.

Mesaje emoționante ale apropiaților și nu numai au fost postate pe rețelele de socializare. „Păcat de tine tinere”, „Dumnezeu să te odihnească în pace copil nevinovat!”, „Ai plecat prea devreme, dar mereu o sa fii în inimile noastre”, „Dumnezeu sa-l odihnească..putere familiei să depășească marele necaz”, „Prea devreme ai plecat frățioare, Dumnezeu să te odihnească în pace vei rămane in inimile noastre”, „Dumnezeu să-l odihnească, păcat de tinerețea lui”, „Dumnezeu sa il odihneasca intre cetele ingeresti ......Dumnezeu sa va dea puterea sa puteti sa-i faceti ce trebuie facut pentru el .Va inteleg din adincul sufletului”, „Doamneee cata durere!! Dumnezeu Sa-l odihneasca in pace ! Condoleante!”, „Odihnă veșnică, alături de îngeri”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » „Doamne, câtă durere! Prea devreme ai plecat frățioare". Lacrimi pentru Rareș, un tânăr care a murit la doar 18 ani, după ce s-a înecat într-un lac din Germania