Antena Meniu Search
x

Un băieţel de 5 ani, prins cu un încărcător şi mai multe gloanţe într-o şcoală din SUA. Copilul nu ştia ce cară în ghiozdan

Un băiețel de cinci ani a fost găsit cu gloanțe și încărcător de armă în ghizdan, în timp ce era la școală.

de Redactia Observator

la 09.02.2023, 10:39

Copilul nu ştia ce cară în ghiozdan
Un băieţel de 5 ani, prins cu un încărcător şi mai multe gloanţe într-o şcoală din SUA - Profimedia

Copilul, care învăța la școala elementară Porter din New York, SUA, a dus obiectele la școală, luni, unde profesorii le-au găsit în rucsacul acestuia. Copilul nu avea o armă în rucsac, iar acesta susține că nu știe ce sunt acele obiecte care au ajuns în posesia lui, relatează Mirror.

Copilul nu știe ce sunt acele obiecte

Un elev de 5 ani a fost găsit în posesia unui cartuș și a unor gloanțe, care se afla în rucsac. În acest moment, elevul nu știa ce sunt acele obiecte. Nu a  existat nicio armă”, au declarat autoritățile într-un comunicat.

Autoritățile nu au precizat cum au ajuns obiectele în rucsacul copilului sau cine era responsabil pentru punerea lor acolo.

Incidentul are loc la doar o lună după ce un băiat de 6 ani și-a împușcat profesoara de la Richneck Elementary School din Newport News, Virginia. Abby Zwerner, în vârstă de 25 de ani, a fost împușcată la o masă de lectură din sala de clasă, după ce un băiat a venit la școală cu o armă de 9 mm pe care a luat-o de la mama sa. Școala nu a confiscat arma pe care a adus-o în clasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Mapamond » Un băieţel de 5 ani, prins cu un încărcător şi mai multe gloanţe într-o şcoală din SUA. Copilul nu ştia ce cară în ghiozdan