Antena Meniu Search
x

Un băiețel de 8 ani a supraviețuit două zile într-o pădure SUA mâncând zăpadă. Copilul s-a rătăcit după ce a plecat să adune lemne

Un băiețel de opt ani a supraviețuit două zile într-o pădure din Michigan, mâncând zăpadă. Copilul s-a rătăcit după ce a plecat din campingul în care se afla cu familia sa, pentru a aduna lemne de foc, potrivit BBC, citat de Mediafax.

de Redactia Observator

la 11.05.2023, 14:17

Vezi și

Un băiat de opt ani, pierdut în pădurile din Michigan, a supraviețuit timp de două zile mâncând zăpadă și ascunzându-se sub un buștean. Nante Niemi a dispărut în weekend în timp ce se afla în camping cu familia sa în parcul de stat Porcupine Mountains.

Copilașul s-a încălzit adăpostindu-se sub un buștean

El s-a rătăcit în timp ce mergea să adune lemne de foc. Ulterior, la misiunea de căutare au participat 150 de persoane. În final, el a fost găsit sub un buștean „în stare bună de sănătate", la aproximativ trei kilometri de tabăra sa.

„El a înfruntat intemperiile adăpostindu-se sub un buștean, unde a fost găsit în cele din urmă", a precizat poliția statului Michigan într-un comunicat.

Băiatul le-a spus polițiștilor că „a mâncat zăpadă curată pentru a se hidrata". Echipa de căutare au acționat pe o zonă de aproximativ 100 km pătrați.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » Un băiețel de 8 ani a supraviețuit două zile într-o pădure SUA mâncând zăpadă. Copilul s-a rătăcit după ce a plecat să adune lemne