Antena Meniu Search
x

Un băiețel de un an a murit după ce a căzut de la etajul şapte al unui bloc turn, în Anglia

Tragedie cumplită pentru o familie din Leeds, West Yorks. Un băieţel de un an şi-a pierdut viaţa după ce a căzut de la fereastră, de la etajul 7 al unui bloc turn.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 05.07.2022, 16:22

Un băiețel de un an a murit după ce a căzut de la etajul şapte al unui bloc turn, în Anglia - Ben Lack/YappApp

Incidentul teribil a avut loc sâmbătă, după ora 13:00. Serviciile de urgenţă au ajuns de urgenţă la faţa locului, după un apel de care anunţa că un băieţel de doar un an a căzut de la etajul 7 al blocului turn.

Băiatul a fost transportat de urgenţă la spital, dar, în ciuda eforturilor făcute de medici, a fost declarat decesul la scurt timp.

„Sâmbătă, 2 iulie, la ora 13.25, poliția a fost contactată de serviciul de ambulanță pentru a ne deplasa la Saville Green în Leeds, unde un copil căzuse de la fereastra unui apartament. Băiețelul de un an a fost dus la spital pentru tratament de urgență, dar a fost declarat decedat la scurt timp. Incidentul este tratat ca o moarte subită neașteptată și le cerem oamenilor să ia în considerare şi s respecte intimitatea familiei în acest moment foarte dificil pentru ei”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei din West Yokshire, potrivit The Sun.

Autorităţile au deschis o anchetă pentru a stabili care au fost circumstanţele exacte ale tragediei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Un băiețel de un an a murit după ce a căzut de la etajul şapte al unui bloc turn, în Anglia