Antena Meniu Search
x

Un bărbat a fost arestat, după ce și-a omorât fetița de 11 luni și a fugit de la fața locului, în SUA

Un bărbat acuzat că și-a ucis și dezmembrat fiica de 11 luni a fost arestat după ce a fugit timp de mai multe zile de poliție.

de Redactia Observator

la 06.12.2022, 18:16

În ciuda faptului că bărbatul a încercat să-și schimbe aspectul, cesta a fost recunoscut
Un bărbat a fost arestat, după ce și-a omorât fetița de 11 luni și a fugit de la fața locului, în SUA - Naugatuck Police Department

Poliția l-a găsit pe bărbat într-o stație de autobuz, după ce o persoană l-a recunoscut din imaginile de la știri și a sunat autoritățile. Christopher Francisquini, în vârstă de 31 de ani, este acuzat că și-a ucis fiica în casa sa din Naugatuck, Connecticut, pe 18 noiembrie, cu doar câteva săptămâni înainte de prima ei aniversare, relatează Mirror.

Bărbatul avea „antecedente penale” și era eliberat condiționat pentru violență domestică

În ciuda faptului că bărbatul a încercat să-și schimbe aspectul, acesta a fost recunoscut și ulterior reținut de poliție. Poliția a spus că este „un exemplu clar a ceea ce se poate realiza atunci când oamenii lucrează cu forțele de ordine pentru a prinde o persoană periculoasă”.

Trupul Camillei a fost găsit „dezmembrat” în casa bărbatului, din orașul Naugatuck, pe 18 noiembrie. Șeful poliției Naugatuck, Colin McAllister, a spus că moartea copilului a fost, fără îndoială, „un act intenționat”. O autopsie a hotărât că modul de moarte al Camillei este crimă, micuța fiind sugrumată și înjunghiată. Ulterior, bărbatul a fost văzut fugind de la locul faptei. 

Poliția a spus că Christopher s-a certat cu mama Camillei după ce a comis crima, apoi și-a scos dispozitivul de urmărire pe care poliția i l-a pus la picior și și-a distrus telefonul pentru a nu putea fi localizat. Colin McAllister a descris crima „oribilă și înfiorătoare” ca fiind unul dintre cele „cele mai dificile” cazuri pe care le-a văzut vreodată. Bărbatul avea „antecedente penale” și era eliberat condiționat pentru o condamnare pentru violență domestică în 2012. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Un bărbat a fost arestat, după ce și-a omorât fetița de 11 luni și a fugit de la fața locului, în SUA