Antena Meniu Search
x

Un bărbat a fost condamnat la cinci ani de închisoare, după ce a omorât nouă pisici, în UK

Un agent de pază din Marea Britanie a fost condamnat la cinci ani de închisoare, după ce a ucis mai multe pisici, scrie BBC.

de Redactia Observator

la 30.07.2021, 14:39

Un bărbat a fost condamnat la cinci ani de închisoare, după ce a omorât nouă pisici, în UK
Un bărbat a fost condamnat la cinci ani de închisoare, după ce a omorât nouă pisici, în UK - ITV.com

Steven Bouquet, un bărbat în vârstă de 54 de ani din orașul Brighton, a fost condamnat la cinci ani și trei luni de închisoare după ce a ucis nouă pisici și a rănit alte șapte animale, cu un cuțit. Bărbatul a negat acuzațiile, însă atacurile sale, în toiul nopții, au fost surprinse pe camerele de supraveghere. 

Atacurile au avut loc în perioada octombrie 2018 – iunie 2019. Stăpânii animalelor care au căzut victime „Ucigașului de pisici din Birghton” descriu momentele în care au descoperit animăluțele ca fiind înfiorătore. „Am izbucnit în lacrimi, nu mă mai puteam controla”,a povestit stăpâna uneia dintre feline.

Bouquet a negat acuzațiile și le-a spus polițiștilor că nu este o amenințare pentru animale. Însă, bărbatul a fost surprins pe camerele de supraveghere, instalate chiar de către unii dintre stăpânii pisicilor. 

Oamenii legii au descoperit, de asemenea, două fotografii cu pisicile ucise pe telefonul atacatorului și un cuțit pe care a fost descoperit ADN-ul unuia dintre animalele ucise, scrie BBC.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Un bărbat a fost condamnat la cinci ani de închisoare, după ce a omorât nouă pisici, în UK