Antena Meniu Search
x

Un bărbat a ţinut timp de 13 ani cadavrul mumificat al mamei sale în casa sa. Autoritățile cred că ar fi furat trupul acesteia din cimitir

Un bărbat în vârstă de 76 de ani din Polonia a păstrat în locuinţa lui cadavrul mumificat al mamei sale timp de 13 ani, descoperirea fiind făcută de o rudă care a devenit din ce în ce mai alarmată de comportamentul lui şi a chemat ambulanţa, a anunţat joi parchetul local, transmite Agerpres.

de Redactia Observator

la 30.03.2023, 21:30

Poliția din Polonia
Un bărbat a ţinut 13 ani în casă cadavrul mumificat al mamei sale. - Profimedia

Paramedicii care s-au deplasat la domiciliul bărbatului au descoperit corpul mumificat al femeii pe o canapea. Bărbatul locuia într-o parte a unei case împreună cu sora şi cumnatul său, cel din urmă fiind persoana care a alertat autorităţile, a relatat presa poloneză. Incidentul a avut loc la sfârşitul lunii februarie, a indicat biroul procurorului din Gliwice, o localitate din sud-vestul Poloniei. Bărbatul locuia în Radlin, la aproximativ 50 de kilometri sud de Gliwice.

Raportul medico-legal a arătat că femeia decedase în 2010. În urma acestei descoperiri, procurorii au decis deschiderea mormântului. "Când a fost deschis sicriul, nu era niciun cadavru în el", a spus un purtător de cuvânt al parchetului. O analiză ADN a indicat că mumia descoperită în locuinţă aparţinea mamei bărbatului.

Acesta era considerat ciudat, iar rudele îl vizitau rareori, potrivit media poloneze. Bărbatul nu a acceptat moartea mamei sale, a scos cadavrul din mormânt şi l-a îmbălsămat cu substanţe chimice, conform relatărilor din presa poloneză. Bărbatul a fost internat şi va fi cercetat pentru profanare de cadavru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Un bărbat a ţinut timp de 13 ani cadavrul mumificat al mamei sale în casa sa. Autoritățile cred că ar fi furat trupul acesteia din cimitir