Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Australia, arestat după ce a înjunghiat o femeie pe stradă şi i-a distrus mașina. A pătruns ilegal şi într-o casă, pe care a devastat-o

Un bărbat din Australia a fost arestat după ce a înjunghiat o femeie pe aleea unei case, după care i-a spart geamurile maşinii cu un ciocan. Se presupune că cei doi se cunoşteau. Martorii l-au gonit pe bărbat, care a intrat prin efracţie într-o locuinţă unde a provocat alte pagube cu ciocanul.

de Redactia Observator

la 14.05.2023, 16:08

- Shutterstock

Femeia se află acum în stare gravă în spital după ce ar fi fost înjunghiată de mai multe ori într-un atac domestic. Poliția a fost chemată la o proprietate din Lake Haven, Australia, sâmbătă, în jurul orei 21:00, în urma unor rapoarte că o femeie a fost rănită.

O femeie de 56 de ani a fost găsită cu multiple răni de cuţit. Martorii au spus poliției că femeia a fost implicată într-o altercație cu un bărbat pe care îl cunoștea în timp ce se afla pe aleea unei case.

Femeia a scăpat după ce vecinii au încercat să oprească presupusul atac, în timp ce bărbatul a fugit după ce i-ar fi spart geamurile mașinii.

Bărbatul de 68 de ani ar fi pătruns într-o casă din apropiere, unde a provocat pagube mari cu un ciocan

Polițiștii l-au arestat pe bărbat și l-au acuzat de o serie de infracțiuni legate de violență în familie. Acuzațiile sale includ tentativă de omor, rănirea sau vătămarea corporală gravă a unei persoane cu intenția de a ucide și pătrunderea prin efracție.

Bărbatului i s-a refuzat eliberarea pe cauțiune și urmează să se confrunte luni cu Curtea Locală Wyong.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Un bărbat din Australia, arestat după ce a înjunghiat o femeie pe stradă şi i-a distrus mașina. A pătruns ilegal şi într-o casă, pe care a devastat-o