Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Florida a luat cina alături de familie şi a lăsat bacşiş 10.000 de dolari. Chelnerilor nu le-a venit să creadă: "M-am simţit că de Crăciun"

Un bărbat din Florida a lăsat un bacşiş consistent după ce a luat masa în oraş, alături de familie. Chelnerii şi patronul restaurantului s-au bucurat că şi cum ar fi venit Crăciunul.

de Redactia Observator

la 25.08.2021, 09:28

Un bărbat din Florida a luat cina alături de familie şi a lăsat bacşiş 10.000 de dolari. Chelnerilor nu le-a venit să creadă: "M-am simţit că de Crăciun"
- Profimedia

Întâmplarea a avut loc într-un restaurant din orăşelul Gainesville, din Florida. Potrivit presei locale, omul şi-a plătit nota în valoare 144,66 dolari, dar a lăsat un bacşiş de 10.000 de dolari. Potrivit The Gainesville Sun, chelnerul care a făcut nota a avut o surpriză de proporţii când a văzut suma uriaşă.

Chelnerul l-a sunat imediat pe proprietarul localului pentru a-i spune ce s-a întâmplat. Shawn Shepherd, patronul restaurantului, s-a gândit în primă fază că este vorba de o greşeală şi le-a cerut chelnerilor să verifice încă o dată dacă nota a fost întocmită corect şi dacă datele cardului sunt reale. După ce banca a aprobat tranzacţia nu a mai fost niciun dubiu.

"Când i-am văzut pe băieţi cum primeau cecurile care li se cuveneau, m-am simţit ca şi cum eram în dimineaţa de Crăciun", a declarat Shepherd pentru The Gainesville Sun. Omul care a lăsat bacşişul uriaş şi-a motivat gestul spunând că a fost modul lui de a mulţumi angajaţilor şi patronului localului pentru modul în care s-au comportat pe perioada restricţiilor şi pentru că au reuşit să menţină afacerea deschisă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Un bărbat din Florida a luat cina alături de familie şi a lăsat bacşiş 10.000 de dolari. Chelnerilor nu le-a venit să creadă: "M-am simţit că de Crăciun"