Antena Meniu Search
x

Un bărbat din UK şi-a agresat fosta parteneră de față cu copiii, din cauza banilor. Femeia, terifiată: "Își auzea copiii țipând"

Un bărbat de 43 de ani a fost condamnat la închisoare cu executare după ce a intrat cu forța în casa fostei sale partenere și a agresat-o de față cu copiii. De frică, cei mici s-au încuiat într-o cameră, până când femeia a reușit să scape din mainile agresorului și a sunat la poliție. 

de Redactia Observator

la 04.01.2023, 17:38

Bărbatul le-a spus polițistilor că el a fost lovit de femeie
Și-a agresat fosta parteneră de față cu copiii, din cauza banilor - Lancs Police

Darren Wilson a mers acasă la partenera sa pentru a discuta, însă conversațua a degenerat rapit iar acesta a început să o acuze pe femeie de infidelitate, relatează Mirror.

Bărbatul de 43 de ani a spus inițial că voia să-și ia hainele pe care le-a lăsat acasă la partenera sa, în Lytham St Annes, Lancashire. Cu toate acestea, femeia, care avea piciorul rupt, s-a închis într-o casă și i-a aruncat hainele bărbatului pe geam, de la etaj. 

Mai târziu în acea seară, femeia a auzit bătăi în usă și pietre aruncate în fereastră. S-a uitat afară și l-a vzăut pe Wilson înjurând și cerând bani. Mama a sunat la poliție, dar înainte de a sosi ofițerii, Wilson a spart ușa de la intrare ușa cu piciorul și a agresat-o pe femeie. A strâns- de gât și a trântit-o de perete, timp în care copiii ei asistau la scenele de groază. 

„A fost îngrozitor, atât pentru ea cât și pentru copiii ei”, a spus judecătorul Unsworth. Familia a reușit să se ascundă într-un dormitor până la sosirea poliției.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul a susținut inițial că femeia a fost cea care l-a agresat

În timp ce așteptau, bărbatul s-a prefăcut că sună el însuși lapoliție și a susținut că femeia a fost cea care l-a agresat. După ce a fost arestat, el le-a spus autorităților că a mers acasă la femeie doar pentru a discuta despre o sumă de bani pe care voia s-o recupereze de la ea. Wilson a insistat inițial că i-a fost permis să intre în casă, dar mai târziu a pledat vinovat în prima zi a procesului său la Curtea de Magistrați din Blackpool. El a fost condamnat pentru agresiune, strangulare și folosirea violenței pentru a intra în proprietate. A fost închis pentru 15 luni.

La momentul atacurilor, Wilson era cercetat pentru infracțiuni de conducere periculoasă și luare de vehicule agravate, în mașina femeii, cu o lună mai devreme. Magistrații au spus că infracțiunile sunt atât de grave încât trebuie condamnate de un judecător al curții de coroană.

Într-o declarație de impact asupra victimei, femeia a spus că incidentul a lăsat-o epuizată mintal și a fost cea mai grea perioadă din viața ei.  „Trebuie să fie inspăimântător. Ea a dat dovadă de un curaj imens. A încercat să te lovească ca să scape de violențele tale și își auzea copiii țipând. Trebuie să fi fost îngrozită în acest moment, pentru ea și pentru copiii ei", a spsu judecătorul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » Un bărbat din UK şi-a agresat fosta parteneră de față cu copiii, din cauza banilor. Femeia, terifiată: "Își auzea copiii țipând"