Antena Meniu Search
x

Un bărbat îmbrăcat în Joker a fost arestat, după ce a ameninţat mai mulţi oameni cu moartea, în SUA. Bărbatul susţine că "a glumit"

Un bărbat care s-a îmbrăcat în Joker a fost închis pentru că a făcut amenințări teroriste, deși susținea că „glumea”. Anterior, acesta a fost închis mai bine de 20 de ani atât în închisorile federale, cât și în cele de stat.

de Redactia Observator

la 19.09.2022, 10:48

Bărbatul de 51 de ani i-a avertizat pe oameni să nu facă glume despre infracțiunile teroriste
Un bărbat îmbrăcat în Joker a fost arestat, după ce a ameninţat mai mulţi oameni cu moartea, în SUA - University City Police Department

Jeremy Garnier de la University City, Missouri, SUA, a fost condamnat la 60 de zile de închisoare pentru amenințări teroriste, vineri, 16 septembrie. Bărbatul de 51 de ani i-a avertizat pe oameni să nu facă glume despre infracțiunile teroriste, după ce a fost arestat în timpul unui stream live pentru că a amenințat cu uciderea oamenilor, relatează Mirror.

Incidentul în cauză a avut loc în martie 2020, când Jeremy a fost arestat în timpul unui stream live în cadrul căruia a comandat o băutură răcoritoare.

Nu pot fi în stare de ebrietate când plănuiesc să ucid o grămadă de oameni”, a spus el.

Bărbatul susține că amenințările au fost făcute în spirit de glumă

Pe acelaşi subiect

Procurorii au trebuit să reîncheie cazul în acest an, când judecătorul din St. Louis, Amanda McNelley, a respins cazul, deoarece procurorii nu au putut prezenta un martor pentru juriu. El nu era înarmat când a fost arestat și a fost reținut pe o cauțiune echivalentă cu 74.000 de dolari. 

Toată lumea știa că era o glumă și că nu aveam intenția de a da curs unei astfel de amenințări, a declarat bărbatul în instanță.

Jokerul” a spus că speră să-și folosească platforma pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la dependența de droguri. Anterior, acesta a fost închis mai bine de 20 de ani atât în închisorile federale, cât și în cele de stat. În anii 1980, el a încercat să jefuiască o bancă pentru că era dependent de cocaină și avea nevoie de bani.

Gândește-te înainte de a acționa. Acțiunile tale au repercusiuni. Oricât de banală am crezut că este gluma mea, oamenii au luat-o în serios", a spus acesta.

Este posibil ca amenințările bărbatului să fi provocat panică din cauza unui incident anterior din SUA în 2012, în care un bărbat a atacat mai mulți oameni, în timpul difuzării unui film Batman, în Aurora, Colorado. Oamenii erau în sală în timpul filmului The Dark Knight Rises, când bărbatul înarmat, James Holmes, a intrat și a ucis 12 persoane. James, îmbrăcat ca personajul Joker, a primit mai multe condamnări la închisoare pe viață.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Un bărbat îmbrăcat în Joker a fost arestat, după ce a ameninţat mai mulţi oameni cu moartea, în SUA. Bărbatul susţine că "a glumit"