Antena Meniu Search
x

Un bărbat riscă ani grei de închisoare, după ce a încercat să arunce o femeie în fața metroului, în UK. Era beat și ar fi vrut să-și ia viața în acea zi

Un bărbat în vârstă de 41 de ani riscă ani grei de închisoare, după ce a încercat să împingă o femeie pe șinele de la stația de metrou King's Cross, în Anglia.

de Redactia Observator

la 08.03.2023, 11:18

Era beat și ar fi vrut să-și ia viața în acea zi
Un bărbat riscă ani grei de închisoare, după ce a încercat să arunce o femeie în fața metroului, în UK - Profimedia

Arthur Hawrylewicz, în vârstă de 41 de ani, aproape a ucis-o pe Maria Osifeso când a încercat să o împingă pe linia de metrou. Maria Osifeso se îndreptase spre carnavalul de la Notting Hill în momentul incidentului oribil din 29 august, anul trecut, despre care aceasta spune că a lăsat-o „traumatizată”, relatează Mirror.

După incidentul traumatizant la care a fost supusă, femeia nu mai poate lua un metrou fără să-l aștepte doar lipită de perete, de frică să nu treacă, din nou, prin așa ceva. Arthur, născut în Polonia, a negat anterior tentativa de omor, dar și-a schimbat pledoaria în "vinovat" luni, deoarece urma să fie judecat.

Bărbatul ar fi vrut să-și ia viața în acea zi

În timpul procesului, s-a dezvăluit faptul că bărbatul era foarte beat în momentul în care a încercat să o omoare pe femeie și avea gânduri sinucigașe. Incidentul nu a fost surprins de camerele de supraveghere de la metrou, dar că filmarea l-a arătat pe bărbat pe peron cu 20 de minute înainte de a încerca să o împingă pe femeie.

 „Maria Osifaso era pe peron cu câțiva dintre prietenii ei. Se îndreptau spre Carnavalul Notting Hill. Inculpatul s-a apropiat de ea și i-a spus ceva. Ea nu a putut să înțeleagă cu adevărat ce spunea, pentru că el era în stare de ebrietetate și i-a cerut să plece. Apoi a continuat să vorbească cu prietenii ei și a observat că inculpatul se uita la ea și la grupul cu care se afla. Foarte repede după aceea, una dintre prietenele ei a spus că vine metroul. Ea a început să meargă puțin mai mult spre marginea peronului și, în acel moment, a simțit brațele inculpatului înfășurate în jurul taliei ei. El a ridicat-o, a răsucit-o și în acest moment prietenii ei au intervenit și au putut să o elibereze din strânsoare, înainte să se producă o tragedie, a spus avocata femeii.  

Alexia Nicol, care îl apără pe bărbat, a spus acesta „se gândește serios să-și ia viața în acea zi” și „nu își amintește” de incident.  Bărbatul ar fi filmat un clip scurt, de doar 17 secunde, cu telefonul său, în care spunea: Vreau să vă cer scuze tuturor. La naiba, trebuie să o fac. Adio". De asemenea, a trimis mesaje prietenilor și familiei, sugerând că era pe cale să-și ia viața.  El a fost arestat preventiv și va fi condamnat pe 24 aprilie

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Un bărbat riscă ani grei de închisoare, după ce a încercat să arunce o femeie în fața metroului, în UK. Era beat și ar fi vrut să-și ia viața în acea zi